DOLAR 33,0932
EURO 36,2923
ALTIN 2.626,23
BIST 11.134,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 31°C

Gültepe Özgençlikspor rahat kazandı

Gültepe Özgençlikspor rahat kazandı
23.10.2016
A+
A-

 

İstanbul U -17/B Gençler Ligi 3.Grupta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece Gültepe Özgençlikspor hafta içi Bahçeköy Ormanlı Sahasında karşılaştığı Bahçeköyspor’u 4-1 yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

 Haber: Yılmaz Aktepe

Bahçeköy Ormanlı Sahasında hızlı başlayan ev sahibi oyunun başlarında bulduğu gole 1-0 öne geçti.

Misafir takım,Ümitcan,Burak,Zahid,Eren,Nurullah,Mehmet,Vural Oğuzhan,Emre(Enes),Onur,Ahmet ve Ufuk dan oluşan kadro ile sahaya çıkan Gültepe Özgençlikspor kalesinde gördüğü gollün şokunu üzerinden çabuk atarak tüm hatları ile rakip kalede gol ve goller aramaya başladı.

Kırmızı-Beyazlılar yaptığı baskılar sonunda Enesin attığı golle skora eşitliği getiren gollü atarak skoru 1-1 yaptı.

Karşılaşmada skoru eşitleyen Gültepe Özgençlikspor  bulduğu morale baskılarını artırdı bu baskılar sonuna penaltı kazandı.Gültepe Özgençlikspor  penaltı noktasında topun başına geçen Oğuzhan topu ağlara yolladı ve takımını 2-1 öne geçti ve ilk yarıya da önde kapattı.

İkinci yarıda baskılarını artıran ve atak futbol sergileyen misafir takım Gültepe Özgençlikspor da Enes kendisinin ikinci takımının üçüncü gollünü attı ve farkı ikiye skoru da 3-1 yapan gollü kayıt etti.

Karşılaşmanın skorunu belirleyen gol yine sahanın başarılı isimi olan Oğuzhan Gültepe Özgençlikspor’un dördüncü karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü atarak karşılaşmayı 4-1 kazanan takım oldu.

Gültepe Özgençlikspor takımı deplasmanda Bahçeköyspor’u 4-1 yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın sevincini yaşamış oldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.