DOLAR 33,0170
EURO 36,0094
ALTIN 2.580,76
BIST 11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C

“Engelli atletler Şanlıurfa 5.Yarı Maratonu’na damgasını vurdu”

“Engelli atletler Şanlıurfa 5.Yarı Maratonu’na damgasını vurdu”
18.10.2016
A+
A-

 

Bağcılar Belediyesi Atletizm Takımı sporcuları 5.Göbektepe Yarı Maratonu’nda yarıştı. Bayanlarda ilk 3’ü Bağcılarlı bayan atletler alırken, erkeklerde de Ömer Cantayipi birinci olarak göğüsledi.

 Bağcılar Belediyesi Engelliler Atletizm Takımı, Şanlıurfa’da düzenlenen 5.Göbektepe Yarı Maratonu’ndan madalyalarla döndü. Bayanlarda ilk üçü Bağcılarlı atletler paylaşırken, erkeklerde de Ömer Cantay ipi önde göğüsleyen atlet oldu.

Şanlıurfa’da düzenlenen 5. Göbektepe Yarı Maratonu zorlu bir yarışa sahne oldu. Türkiye’nin değişik vilayetlerinden yarışçıların katıldığı yarışta, bayanlar kategorisinde piste çıkan Bağcılar Belediyesi Atletizm Takımı sporcuları ilk 3’ü paylaşarak büyük bir başarıya imza attılar. Rakipleriyle kıyasıya bir mücadele içerisine giren Hamide Kurt yarışı birinci, Zübeyde Süpürgeci ikinci ve Zeynep Acet ise üçüncü olarak tamamladı. Yine erkeklerde yarışan Ömer Cantayde zorlu yarış sırasında rakiplerini geride bırakarak ipi birinci olarak göğüsledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.