DOLAR 33,1053
EURO 36,0701
ALTIN 2.581,50
BIST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cts 33°C
Paz 34°C
Pts 31°C
Sal 31°C

Şehit ve Gazilere Filistin desteği

Şehit ve Gazilere Filistin desteği
24.08.2016
A+
A-

 

Filistinli antrenör Burhan Bakri, Türkiye Karate Federasyonu’nun düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Şehit ve Gazileri Karate Kupası’na dört sporcusunu getirdi. Organizasyona destek vermekten mutluluk duyduğunu belirten Bakri, “Filistin Karate Ailesi olarak Türkiye’nin yanındayız” dedi.

Türkiye Karate Federasyonu’nun şehit ve gazi yakınlarına destek vermek için düzenlediği karate turnuvasına Filistin de destek verdi. Filistinli antrenör Burhan Bakri, yaklaşık 1500 sporcunun tatamiye çıktığı 15 Temmuz Demokrasi Şehit ve Gazileri Türkiye Karate Kupası’na katılmak için dört öğrencisiyle birlikte İstanbul’a geldi.

Ayhan Zugayir, Obada Irshed, Zahid Irshed ve Abdurrahman Siyuri’yi turnuva için İstanbul’a getirdiğini belirten Bakri, “Ercüment Taşdemir vasıtasıyla şehit ve gazi yakınları için böyle bir organizasyon planlandığını öğrenince destek vermek istedik. Çünkü buradan toplanan gelirin şehit ve gazi yakınlarına verileceğini biliyoruz. Biz de bu güzel organizasyona destek vermek istedik” dedi.

Üç gün önce İstanbul’a gelerek Hayrullah Yamanoğlu’nun salonunda hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Burhan Bakri, “Daha önce Marmara Open ve İstanbul Open turnuvaları için Türkiye’ye gelmiştik. Her zaman olduğu gibi organizasyon seviyesi yine üst seviyede. İstanbul çok güzel. Türk dostlarımız ise her zaman olduğu gibi yardımsever ve misafirperver” diye konuştu.

Bakri, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan’ın Filistin karatesinin uluslararası alanda en büyük destekçisi olduğunu sözlerine ekledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.