DOLAR 33,0938
EURO 36,2776
ALTIN 2.621,94
BIST 11.186,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 31°C

Küçükler futbol müsabakaları sona erdi

Küçükler futbol müsabakaları sona erdi
21.03.2016
A+
A-

 Okul Sporları 2015-2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen okullararası küçükler futbol il birinciliği müsabakaları sona erdi.

 14-20 Mart 2016 tarihleri arasında Yunuskent Futbol Sahası’nda düzenlenen okullararası küçükler futbol il birinciliği müsabakaları 11 okuldan yaklaşık 176 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Yedi gün boyunca heyecanlı maçların oynandığı şampiyonada ter döken küçük ayaklar il birinciliği için tüm hünerlerini sergilerdi. Müsabakaları çok sayıda öğrenci velisi izlemeye gelirken sporcuların karşılaşmalarda gösterdiği performans ve attıkları bir birinden güzel goller renkli görüntülere sahne oldu. Özellikle atılan gollerden sonra yapılan sevinç gösterileri müsabakalara damga vurdu.

Zevkli ve çekişmeli geçen maçlar sonundaYavuz Sultan Selim Ortaokulu birinci olurken, Sabiha Gökçen Ortaokulu ikinci, Alparslan Ortaokulu üçüncü ve Özel Başarı Ortaokulu dördüncü olan takımlar oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Adli Yargı Komisyon Başkanı Kadir Gezici, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi. 7 gün boyunca devam eden müsabakalar sonunda en çok gol atarak gol kralı olan başarısı gösteren Alparslan Ortaokulu öğrencisi Samet Bıyıklı’ya ödülü ise yine Adli Yargı Komisyon Başkanı Kadir Gezici tarafından takdim edildi.

Küçükler futbolda il birincisi olma başarısı gösteren Yavuz Sultan Selim Ortaokulu, il dışında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karamanı temsil etme hakkı elde eden takım oldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.