DOLAR 33,0908
EURO 36,0930
ALTIN 2.595,24
BIST 11.114,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C

U-16 Yeşilova Esnafspor Şampiyon

U-16 Yeşilova Esnafspor Şampiyon
12.03.2016
A+
A-

 İstanbul U-16 Ligi 7. Grupta mücadelesini tamamlayan Yeşilova Esnafspor, rakiplerinin önünde ligi lider bitirerek şampiyon oldu.

Haber: Yılmaz Aktepe

İstanbul U-16 Ligi 7. Grupta mücadele eden Küçükçekmece temsilcisi Yeşilova Esnafspor, alt yapıda ki şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Hüseyin Balaban yönetiminde ki U-16 Takımı son maçından da galibiyet ile ayrılarak grubunu şampiyon olarak tamamladı.

Her yıl alt yapılarda büyük başarılara imza atan Küçükçekmece temsilcisi, U-16 Takımında 7.Grupta şampiyon oldu.

Yeşilova Esnafspor U-16 Takımının başında ki isim Hüseyin Balaban yaptığı açıklamada, “Güzel bir sezon geçirdik ve hedefimize ulaştık. Gerçekleştirdiğimiz her hedef sonrasında takım olarak kendimize yeni hedefler koyuyoruz dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.