DOLAR 32,9935
EURO 35,9986
ALTIN 2.568,16
BIST 11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Az Bulutlu
İstanbul
33°C
Az Bulutlu
Sal 33°C
Çar 34°C
Per 32°C
Cum 32°C

55 En iyi fotoğrafı jüri belirleyecek

55 En iyi fotoğrafı jüri belirleyecek
06.12.2015
A+
A-

 

Dünyanın en büyük aksiyon ve macera sporları fotoğrafçılığı yarışması için başvurular başladı

Dünyanın dört bir yanından profesyonel ve amatör fotoğrafçılara açık Red Bull Illume başlıyor. Fotoğrafçılar, eserlerini dünyanın en büyük aksiyon ve macera sporları fotoğrafçılığı yarışması olan Red Bull Illume’de yarıştıracak. Bu yarışma en üstün ve yaratıcı fotoğrafları sergilerken, onları fotoğraflayan insanların tutkusunu, yaşam tarzını ve kültürünü gözler önüne serecek.

Red Bull Illume için katılımcılar 31 Mart 2016 tarihine kadar fotoğraflarıyla başvurarak ödül kazanma şansını yakalayacak. Ayrıca eserlerini bütün dünyaya sergileme ve dünya çapında düzenlenecek Red Bull Illume sergilerine katılma fırsatı bulabilecekler.

11 kategoride başvuruya açık yarışmada mobil cihazlardan çekilen fotoğraflar için de bir kategori açıldı. Katılımcıların, her kategoriye beş fotoğraf gönderebilme hakkı olacak. Gönderilecek fotoğraflarda aksiyon, yaşam tarzı, sekans çekimleri gibi sınırlamalar olmayacak. Kategoriler hakkında detaylı bilgi redbullillume.com adresinde yer alıyor.

Yarışmadaki fotoğraflar uluslararası yayınların editörlerinden oluşan 50 kişilik bir jüri tarafından değerlendirilecek. En iyi fotoğraf dâhil 11 kategori galibinin eserleriyle birlikte toplam 55 en iyi fotoğrafını jüri belirleyecek.

Finale kalan fotoğraflar 2016’nın sonbahar aylarında Red Bull Illume ödül töreninde açıklanacak. Kazanan fotoğraflar bu törenden sonra dünya çapında kültürel merkezleri dolaşarak sergilenecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.