DOLAR 33,0866
EURO 36,2967
ALTIN 2.615,95
BIST 11.134,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 35°C
Açık
İstanbul
35°C
Açık
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C

NBA All-Star 2016 formaları görücüye çıktı

NBA All-Star  2016 formaları görücüye çıktı
04.12.2015
A+
A-

 

Ulusal Basketbol Birliği’nin (NBA) resmi forma tedarikçisi Adidas, Toronto şehrinde 14 Şubat’ta gerçekleşecek olan 65. NBA All-Star karşılaşmasının forma ve giysilerini görücüye çıkardı.

 Adidas Küresel Basketbol Genel Müdürü Chris Grancio, “Bu karşılaşma, ABD dışında oynanacak ilk NBA All-Star karşılaşması ve Kanada basketbolu için heyecan verici olacak. Bu küresel kutlamayı onurlandırmak ve NBA’in ilk karşılaşmasının gerçekleştirildiği Toronto’ya olan saygımızı göstermek için, şehrin basketbol tarihi, spor kültürü ve eşsiz moda anlayışından esinlenilen tasarım öğelerini birleştirip seyircilerin hoşuna gidecek bir All-Star koleksiyonu oluşturduk” dedi.

Batı Konferansı ve Doğu Konferansı formalarının ön kısmına Kanada’nın ulusal sembolüne bir övgü niteliğinde akçaağaç yaprağı yerleştirilirken, ev sahibi şehri simgelemesi için Toronto’nun şehir silueti arka kısma konuldu. Temiz, tek katmanlı yazı fontları, 1 Kasım 1946’da Toronto Huskies ile New York Knickerbockers arasında gerçekleşen ilk NBA karşılaşmasına ev sahipliği yapan Toronto’daki NBA’in ilk günlerine gönderme yapıyor.

Akçaağaç yaprağı ile NBA logosunu birleştiren bir yıldız simgesi formaların arka üst kısmına yerleştirilirken, siyah ve altın rengindeki sporcu etiketlerinde, Toronto Raptors’ın alternatif takım renkleri ve pençe logosu bulunuyor. Formanın boyun astarı ve şortların şeritleri, lig oyuncularının çok uluslu yapısını temsil eden bayrak renklerinin bir mozaiğini oluşturuyor.

NBA All-Star oyuncuları, Toronto’nun kış modası ve tarzını temsil eden formalarla ısınacak. Siyah ve funda grisi yün ceketlerde, her oyuncunun NBA All-Star’da yer alma sayısını gösteren yıldız işaretleri bulunacak. Sağ fermuarlı cepteki parçalar ise Kia NBA En Değerli Oyuncu, Kia NBA Yılın Çaylağı, NBA All-Star MVP ve NBA Şampiyonluğu gibi ödüllerin sahiplerini belirtecek. Isınma formaları ise yünlü performans şut tişörtleri ve beyaz-altın süslü konik pantolondan oluşacak.

NBA All-Star formalarının ($70 – $110) yanında yetişkin ve genç tişörtleri ($20 – $30), yetişkin ceketleri ($110-$200) ve başlıklar ($20-$26) dahil tüm NBA All-Star kıyafet yelpazesi, ocak ayında NBAStore.com’dan satın alınabilir durumda olacak. NBA All-Star eşyaları uluslararası satış için NBAStore.eu ve NBAStore.cn sitelerinde de satışa sunulacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.