DOLAR 33,0866
EURO 36,2967
ALTIN 2.615,95
BIST 11.134,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 35°C
Açık
İstanbul
35°C
Açık
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C

Radmanovic, Işık’lı miniklerle basketbol oynadı

Radmanovic, Işık’lı miniklerle basketbol oynadı
04.12.2015
A+
A-

 

‘Işık Spor Sanat Tasarım Akademisi’ ile sporda iddiasını ortaya koyan FMV Işık Okulları, Amerikan Basketbol Ligi NBA oyuncularından Vladimir Radmanovic’i ağırladı. Radmanoviç, Işık’lı minik basketbolculara basketbolun inceliklerini öğretti, miniklerle maç yaptı.

Akademik başarının yanı sıra spor ve sanatta dünya çapında başarılı öğrenciler yetiştirme amacıyla Işık Spor Sanat Tasarım Akademisi’ni faaliyete geçiren FMV Işık Okulları, Amerikan Basketbol Ligi NBA’in oyuncu ve yöneticileriyle minik basketbolcuları bir araya getirdi.

Junior NBA organizasyonunun uluslararası projeler kapsamında çeşitli ülkelerde basketbol sporunu tanıtmaya ve sevdirmeye yönelik etkinliğinin Türkiyedeki durağı, İstanbul’da FMV Işık Okulları oldu. Türkiye’de ilk kez yapılan etkinlik için, sporcu yetiştirmek amacıyla yıllardır ülkemiz gençliğine verdiği hizmet nedeniyle FMV Işık Okulları’nı tercih ettiklerini belirten NBA yetkilileri, Işık’lı miniklere basketbolu anlattı.

FMV Işık Okulları Ayazağa Kampüsü Dr. Özge Sezerman Spor Salonu’nda düzenlenen Junior NBA etkinliğinde 12 yaş grubu Işık’lı basketbolcular, 12 yıllık NBA kariyeri olan ve Yugoslavya Milli Takımı oyuncusu Vladimir Radmanovic’ten basketbolun inceliklerini öğrendi. 2,08’lik dev adam, Işık’lı miniklerle sembolik bir maç da yaptı.

NBA Avrupa, Afrika ve Yakın Doğu Basketbol Operasyonları Direktörü ve NBA Koçu Neal MeyerNBA Asistan Koçu Vanja Cernivec, NBA Avrupa, Afrika ve Yakın Doğu İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Naci Cansun ve Diyetisyen Canan Aksoy’un da katıldığı etkinlik sonrası, Işık Okulları’nın 130’uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında bir de turnuva düzenlendi. Işık Okulları 12 yaş grubu erkek basketbol takımları birbirleriyle yarıştı.

Işık Okulları’nın 50 minik basketbolcusu, bu haftasonu, Amerikan Basketbol Ligi NBA ve Banvit’in düzenleyeceği 2 günlük yoğun basketbol eğitimi kampına katılacak. Öğrenciler, Bandırma’da kurulacak JR. NBA Kamp’ında NBA eski oyuncularından Radmanovic’ten basketbol eğitim alacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.