DOLAR 33,0966
EURO 36,2888
ALTIN 2.616,16
BIST 11.134,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 35°C
Açık
İstanbul
35°C
Açık
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C

Altınordu’ya medyaya konuşma dersi

Altınordu’ya medyaya konuşma dersi
29.11.2015
A+
A-

 

Altınordu’ya Futbol Meslek Okulu’nda, “Kamera karşısında konuşma, maç öncesi ve sonrası röportajları, röportaj teknikleri ve medya ilişkileri” eğitimleri başladı.

 Medya İlişkileri Yöneticisi Ali Ergöçmez’in verdiği eğitime U19, U18 ve U16 takımlarının tüm oyuncuları katıldı. Genç sporculara, “Artık bazı futbolcular gibi önünüzdeki maçlara bakmayın. Burada bir misyonu temsil ediyorsunuz” uyarısında bulunan Ali Ergöçmez, şöyle devam etti:

“Futbol dünyasının önemli bölümü, röportajlarda 3-5 cümleden ibaret, kendini tekrarlayan cümleler kuruyor. Bu cümleler, fark yaratmaktan ziyade herkesi aynı kalıbın içerisinde gösteriyor. Tekrarlanan yanlışlar, bir süre sonra doğrunun yerini almaya başlıyor. Siz burada kendi farklı alanınızı yaratın.”

Altınordu’da diksiyon, etkili konuşma ve etkili iletişim gibi konularda da uzman konuklar, her hafta oyunculara eğitim vermeye devam edecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.