DOLAR 33,0926
EURO 36,1138
ALTIN 2.595,96
BIST 11.124,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Golf Turnuvasını kazananlar belli oldu

Golf Turnuvasını kazananlar belli oldu
04.10.2015
A+
A-

2009 yılından bu yana düzenlenen Pegasus Golf Challenge, bu yıl da 7.defa 3-4 Ekim tarihlerinde İstanbul Kemer Country Club’ta gerçekleştirildi. 3 Ekim Cumartesi başlayan turnuva, 4 Ekim Pazar günü saat 17:30’da düzenlenen ödül töreniyle son buldu.

Pegasus Hava Yolları’nın 2009 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl yedincisi gerçekleştirilen Pegasus Golf Challenge sona erdi. İki gün süresince keyifli anların yaşandığı turnuvaya golf sporunun ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.
Pegasus Golf Challenge Turnuvası’na 27’si yabancı toplam 204 kişi katılım gösterdi. Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde A, B ve C kategorilerinde ilk üçe giren oyuncular ile ‘gross’, ‘en uzun’ ve ‘bayrağa en yakın vuruşu gerçekleştiren’ kadın ve erkek oyunculara kupaları verildi.
Yedincisi gerçekleştirilen Pegasus Golf Challenge Turnuvası’nda Erkekler A, B ve C kategorilerinde dereceye giren isimler ödüllerini, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Kamışlı’dan, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı’dan ve Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk’ten aldılar. Kadınlar A ve B kategorilerinde dereceye giren isimlere ise ödüllerini Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Kamışlı ve Pegasus Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü takdim etti. Nearest to Pin ve Longest Drive özel ödüllerini Kemer Country Golf Kulübü Kaptanı Erdem Kıramer verirken, Gross Ödülü’nün sahibi ise ödülünü Güliz Öztürk’ün elinden aldı.
Turnuvada dereceye girmeye hak kazanan oyunculara ayrıca Pegasus Hava Yolları’ndan yurt içi ve yurt dışı gidiş-dönüş uçak biletleri hediye edildi.

PEGASUS GOLF CHALLENGE 2015 KAZANANLARI
Erkekler A Kategorisi
Birinci: Ali Nuri Türker
İkinci: Erhan Kamışlı
Üçüncü: Selim Koray
Erkekler B Kategorisi
Birincisi: Cem Koşmaz
İkincisi: Can Tuncel
Üçüncüsü: Murat Bulgan
Erkekler C Kategorisi
Birinci: Serkan Kızıl
İkinci: İhsan Kızılkaya
Üçüncü: Mehmet Saraçoğlu
Kadınlar A Kategorisi
A1- Hyun Young Shim
A2- Zeynep Çelikoğlu
A3- Jung Soon Lee
Kadınlar B Kategorisi
B1- Ebru Temel
B2- Nükhet Sebükçebe
B3- Hyun Jin Kim

Nearest to Pin
Erkekler- Şinasi Numan 1.34 metre
Bayanlar- Jung Soon Lee 1.21 metre
Longest Drive
Erkekler – Sean Murray
Kadınlar – Hyun Young Shim
Ladies Gross
Hyun Young Shim
Men’s Gross
Hasan Akçakayalıoğlu
Teşvik Ödülü
Hakan Çarmıklı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.