DOLAR 33,0879
EURO 36,0445
ALTIN 2.600,32
BIST 11.155,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Maçın Hakkı

Maçın Hakkı
31.08.2015
A+
A-

Heyecan kasırgasına sahne olan bir maç izledik. Akhisar güçlü, kuvvetli, Trabzonspor daha teknik. Aynı zamanda fizik gücü yerinde. Son ana kadar Trabzonspor 1 gol daha fazla bulmak için uğraştı.

Eksik neydi derseniz, sadece gol. Trabzonspor oynaması gerektiği gibi oynadı. Ön alanda baskı kurduğu anda pozisyonlar buldu. İkinci yarıda kaçan bir de penaltı var. Cardozo olsaydı o penaltıyı doksana çakardı.
İkinci yarıdaki Trabzonspor dizilişi ilk yarıya göre daha doğruydu. Marin büyük kalite, takımın pas yüzdesini artıracak. Şota, oyunu lehine çevirmek için Marin, Cardozo ve Ekici’yi oyuna alarak büyük riskler aldı. Yenilen golde en büyük hata defansın. Onur’un tutabileceği bir şuttu. Yumuşak bir kafaydı. Ama orada rakip takım oyuncusuna kafa vurdurdunuz mu, golü de yersiniz.
Oyunun genel kalitesi ligin üzerindeydi. İki takım arasındaki fark, Akhisar için deplasman, Trabzon için iç saha. Akhisar takımı da sert ve dayanıklı. Merter, bu takımın en önemli ayağı.
Trabzonspor’da eksikler var; mesela, ataklara geç çıkma, orta alanda oyunu tutabilen oyuncu azlığı. M’bia’nın yanına bir çapa lazım. Okay olabilir ama Marin olamaz. Marin, forvet arkası kıullanılabilir.
Önümüzde 15 gün lig arası var. Bu arada Trabzonspor yeni transferleriyle kaynaşacaktır. Takım daha da üstüne koyacaktır. Stoper dışında sol tarafa takviye şart. Bu takıma bir sol bek daha transfer edilebilir mi? Edilirse tam takım olur.

Kadir Bıyklı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.