G-TQCBD7NNX5
Dolar 42,5274
Euro 49,6098
Altın 5.782,09
BİST 10.918,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Cts 20°C
Paz 15°C
Pts 12°C
Sal 12°C

Zor Günler..!!!

Zor Günler..!!!
22 Eylül 2025 06:43
A+
A-

Fenerbahçe’nin Kasımpaşa Deplasmanında Yaşananlar

Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında maçın başında Asensio’nun ayağından bir gol buldu. Ancak sonrasında, tatsız ve tuzsuz bir futbol anlayışı sergilendi. Sanki sahada vurdum duymaz bir tavır vardı. Özellikle ikinci yarının ortalarında Kasımpaşa 10 kişi kalmışken, Fenerbahçe’nin gol atması gerekiyordu. Ancak gelin görün ki, hala yan pas, geri pas ve kendi yarı sahasında top çevirme gibi oyunlarla zaman geçirdiler.

Kazanan Bir Futbol Anlayışı Yok

En son söyleyeceğimi baştan belirteyim: Bu şekilde bir futbol anlayışıyla maç kazanamazsınız, hatta şampiyonluğa oynayamazsınız. Şaşkın bir gece oldu desem yeridir. Domenico Tedesco Hocanın, özellikle bu durumu göz önünde bulundurarak dersini çalışması gerekiyor. Asensio ve Semedo takımın en iyi oyuncularıydı, ancak Tedesco Hoca tarafından sahadan alındılar.

Kasımpaşa’nın İyileşen Performansı

Kasımpaşa’da Şota hocanın takımını toparladığını görüyorum. Sezona kötü bir başlangıç yapmışlardı, ancak son maçlarda daha iyi bir performans sergiliyorlar. Fenerbahçe’de ise futbolcular oldukça formsuz ve isteksizdi. İrfan Can Kahveci, Talisca ve İsmail gününde değillerdi.

Şampiyonluk Yolunda Tehlikeler

Şampiyonluk yolunda son iki maçından berabere ayrılan Fenerbahçe, daha şimdiden lige havlu atmış gibiler. Bu arada, rakiplerin 10 kişi kalmalarına rağmen bir B planı yaratamamak düşündürücü. Bu durum, teknik heyetin kendilerini gözden geçirmeleri gerektiğini gösteriyor.

Fenerbahçe, Alanya maçından sonra Kasımpaşa maçında da 2 puan bırakıyor. Gece sonunda berabere biten maçın ardından, Fenerbahçe’yi ileride zor günlerin beklediği kesin bir gerçek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.