G-TQCBD7NNX5
Dolar 42,5274
Euro 49,6098
Altın 5.782,09
BİST 10.918,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Cts 20°C
Paz 15°C
Pts 12°C
Sal 12°C

Hep Aynı

Hep Aynı
17 Ağustos 2025 07:58
A+
A-

Fenerbahçe, geçen hafta maçı ertelendiğinden dolayı sezonun ilk maçında Gürsel Aksel Stadı’nda dolu tribünler önünde Göztepe’nin önüne çıktı.

Maça durgun başlayan bir Fenerbahçe vardı. Hafta içi Feyenoord karşısında sergilediği performansın çok uzağında bir görüntü verdi. Evet, Göztepe sert bir futbol anlayışı ile sahada görüntü verdi; amaç belliydi: sert müdahalelerle rakip takım oyuncularını yıldırmaktı. Ancak tüm bunlar bahane olarak düşünülmemeli. Özellikle Göztepe 10 kişi kaldıktan sonra golü düşünen bir Fenerbahçe yine göremedik!

Göztepe’nin teknik direktörü Stoilov, takımını belli ki iyi motive etmiş ve taktik kurgusu bakımından da güzel hazırlamış. Fenerbahçe’de ise değişen bir şey yok; aslında tam bir dejavu yaşadım dersem herhalde abartmış olmam. Farklı oyuncular var ancak oyun şekli aynı; yine durarak oynayan, oyun içinde farklı taktiksel varyasyonlara gitmeyen bir Mourinho gördük yine.

Göztepe ise maça iyi hazırlanmış, kurgu ve taktik bakımından tam konsantre ile sahaya çıkmıştı. Kalecileri özellikle Talisca’nın penaltısını köşeden çıkarması geceye damgasını vurdu.

Göztepe, bu başarılı ve konsantre futbolu diğer maçlarda da sergileyeceğinden şahsen benim hiçbir kuşkum yok! Bu sene bambaşka bir Göztepe izleyeceğiz. Oldukça genç bir takım ve genel anlamda atletik.

Fenerbahçe ise geçen sezonda kalmış; hala form olarak takviye şart bence…

Hep Aynı!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.