G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2271
EURO 37,2249
ALTIN 2.994,53
BIST 8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 18°C

Beşiktaş – Konyaspor Maçının Tüm Detayları Burada!

Beşiktaş – Konyaspor Maçının Tüm Detayları Burada!
20.10.2024
A+
A-

Beşiktaş – Konyaspor Maçına Dair Son Dakika Bilgileri ve Karşılaşmanın Canlı Anlatımı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Konyaspor ile karşılaşıyor. Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleşecek olan bu mücadele, 20 Ekim Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Üstelik, maçın detaylı anlatımı fanatik.com.tr’de de takip edilebilecek.

Beşiktaş – Konyaspor maçının muhtemel 11’leri:

Beşiktaş: Mert, Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku, Mario, Ndour, Gedson, Rafa Silva, Semih, Immobile

Konyaspor: Slowik, Adil, Uğurcan, Guilherme, Boranijasevic, Bazoer, Oğulcan, Melih, Kramer, Pedrinho, Keyta.

Beşiktaş’ta genç futbolcu Semih Kılıçsoy, yeni transfer Joao Mario’nun kadroya katılmasının ardından ilk 11’deki yerini kaybetmişti. Ancak, bugünkü maçta tekrar ilk 11’deki yerini alması bekleniyor. Semih’in sol kanatta görev alacağı, sağ kanatta ise Rashica’nın yokluğunda Joao Mario’nun oynayacağı tahmin ediliyor.

Takımda Konyaspor karşılaşması öncesinde sakatlıkları bulunan iki oyuncu bulunuyor. UEFA Uluslar Ligi’ndeki Kıbrıs Rum Kesimi ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Kosovalı futbolcu Milot Rashica, bugünkü maçta forma giyemeyecek. Süper Lig’in 8. haftasında Gaziantep FK ile yapılan maçta sakatlanan Brezilyalı oyuncu Gabriel Paulista da takımdaki yerini alamayacak.

Beşiktaş’ta Libyalı futbolcu Moatasem Al Musrati, sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Ligin geride kalan bölümü boyunca 3 sarı kart gören Al Musrati, bugün kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve 10. haftadaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Bugünkü maç öncesinde iki takım arasında ligde 46 maç oynandı. Bu karşılaşmaların 26’sını Beşiktaş kazanırken, 6’sını Konyaspor kazandı. 14 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Beşiktaş bu maçlarda toplam 90 gol atarken, Konyaspor’un 43 golü bulunuyor.

Beşiktaş, iç sahada Konyaspor ile oynadığı 23 lig maçında 17 galibiyet elde etti. Bu karşılaşmaların 4’ü berabere biterken, 2’si Konyaspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. Ev sahibi ekip, bu maçlarda rakip filelere 55 gol gönderirken, kalesinde ise 16 gol gördü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.