DOLAR 34,1752
EURO 38,1805
ALTIN 2.932,60
BIST 9.829,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 27°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 23°C

Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı!

Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı!
27.09.2024
A+
A-

Serhat Akın’a silahlı saldırı! İşte tüm detaylar ve son dakika gelişmeleri…

27 Eylül 2024

Eski futbolcu Serhat Akın’a yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz. — Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) 26 Eylül 2024

Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum, kendisine acil şifalar diliyorum. — Acun Ilıcalı (@acunilicali) 26 Eylül 2024

Serhat Akın’a çok geçmiş olsun. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin en kısa sürede yakalanıp, olayın aydınlanmasını diliyorum. Acil şifalar @serhatakin81. — Ersin Düzen (@ersinduzen) 26 Eylül 2024

Olay sonrası futbol camiasından çok sayıda destek mesajı geldi. Biz de Fanatik ailesi olarak Serhat Akın’a yapılan saldırıyı kınıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Olay yerinde inceleme yapan güvenlik güçleri, saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Ayrıca yerel Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından saldırıyla ilgili bir soruşturma açıldığı bildirildi.

Serhat Akın, 1999 yılında Türkiye U-17 takımıyla 4 kez, U-18 ile 3 kez forma giyerek başarılı performanslar sergiledi. Türkiye A Milli takım formasını ise 2002-2006 yılları arasında 16 defa giydi.

Futbol kariyerine Almanya’da başlayan Akın, daha sonra Konyaspor, Turgutluspor, Denizlispor ve Berliner AK gibi takımlarda oynadı. Fenerbahçe’den sonraki kariyerinde RSC Anderlecht’e transfer olan Akın, birçok takımda görev aldı.

5 Haziran 1981’de Almanya’da dünyaya gelen Serhat Akın, evli ve iki çocuk babasıdır. Futbolu, Berliner AK 07’de bıraktı.

Saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın, Ataşehir’deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Akın’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaralandığı anın fotoğrafını paylaşan Akın, “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe.” ifadelerini kullandı.

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, Beykoz’da gerçekleşen silahlı saldırıda ayağından yaralandı. Olay, Kavacık Mahallesi’nde, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından gerçekleştirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.