DOLAR 33,0806
EURO 36,2253
ALTIN 2.614,24
BIST 11.134,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 35°C
Açık
İstanbul
35°C
Açık
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C

Kevin Durant’a teknolojik ayakkabı

26.06.2015
A+
A-

 

Nike’ın Kevin Durant için tasarladığı KD8 piyasaya çıktı. Nike, Durant’in yeni ayakkabısında Flyweave teknolojisini ve Nike Zoom Air teknolojisini birleştirdi.

NIKE, Kevin Durant için kusursuz bir ayakkabı tasarladı. ‘’Flyweave’’ üst gövdesi ile Nike Zoom Air teknolojisininin bir araya geldiği yeni KD8, basketbolun en dinamik oyuncusu olan Durant’a özel olarak çok yönlülük, fit olma ve topu hızlı karşılama özelliklerini sağlıyor.

Flyweave Yeniliği Durant için Mükemmel Hale Getirildi

Uzay giysileri için tasarlanmış dokuma kumaşların tasarım ilkelerinden doğan ve ayağın ön bölümünde bulunan Flywire kabloları ile birleştirilen Flyweave, ayağı bir emniyet kemeri gibi sararken aynı zamanda ikinci bir deri gibi hareket eder ve hissettirir.

KD8, Kevin Durant’in zıplama, durma, itme ve hızlanma gibi çok boyutlu becerileri ve ayaklarının çalışması açısından en uygun ayakkabı olarak tasarlandı. KD8 aynı zamanda yüksek çözünürlükte tasarlanan dayanıklı dokuma kumaşınının dokusunu daha da yumuşatarak, basketbol ayakkabısının sertliğini ortadan kaldıran ilk Nike Basketbol olma özelliğini de taşıyor.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.