DOLAR 32,3824
EURO 34,7587
ALTIN 2.410,92
BIST 10.116,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Galatasaray Dolu Dizgin

Galatasaray Dolu Dizgin

Galatasaray, emin adımlarla şampiyonluğa yürüyor. Lider kendi evinde dolu türbünler önünde Demirgrup Sivasspor’ u da 2-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.  Galatasaray’ın 2 golünü de Icardi attı. Maçın yıldızı yine Torreria oldu.

Son düzlüğe girilmişken Galatasaray, Beşiktaş mağlubiyetinden bu yana son üç maçını da kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Muslera, en rahat maçlarından birini oynadı.

Sivasspor, tehlikeli olabilecek her hangi bir pozisyon üretemedi.

Cezası biten Sasha Boey, Sivasspor’un en önemli oyuncusu Gradel’i sahadan sildi.

Kerem-Icardi işbirliği bu maçta daha çok belirginleşti. Birinci gol de bu ikilinin ürettiği bir pozisyonda geldi.

Rashica, Mertens gibi düşüşünü sürdürüyor.

Okan Buruk’un kazanan takımı değiştirmeyerek ideal kadrosunu sahaya sürdü.

“Kazanan takım bozulmaz” diye bir yazılı olmayan kural varsa da geçen maçta sallanan Mertens, Sivasspor karşısında takımını bir kişi eksik oynattı.

Geçmiş maçlarda durum tolore edilmiş olabilir.

Ama

Formsuz Mertens’de Okan Buruk’un ısrarına anlam veremiyorum. Futbolcunun kötü günleri olabilir. Teknik direktör bunu görecek ve ona göre hem futbolcusunu koruyacak hem de takımını zorda bırakmayacaktır. Okan son üç maçta da sallanan Mertens konusunda ısrar ediyor. Nihayet Sivasspor karşısında da  takımını bir kişi eksik oynattı.

Neyse ki takımda atom karınca Torreria diye bir cengaver var. Hücumda defansta her yerde topa müdahale eden o… Kendisine yapılan kasıtlı ve yaralayıcı üç pozisyonda da hakem Arda Kardeşler’in sessiz kalması da ayrı bir tartışma konusu…

Bu sezon Avrupa kupalarında Mart’ı gören Sivasspor, lig’de istediği yerde değil. Trabzonspor’u 4-1 gibi net bir skorla geçen, Kasımpaşa’yı İstanbul’da yenen takım Galatasaray karşısında hiç varlık gösteremedi. Belli ki Sivasspor Türkiye Kupası’nda ilerlemek fikrinde… Yarı finalin ilk maçında 0-0 berabere kalan Sivasspor rövanş maçında Fenerbahçe’yi eleyip finale çıkmayı hedefleyecek.

Ancak

Galatasaray karşısındaki Sivasspor bu oyunuyla Fenerbahçe’yi geçemez.

Galatasaray için bundan sonra deplasmanda Ankaragücü ve evinde Fenerbahçe maçları var.

Ankaragücü’nü yenerse zaten Fenerbahçe karşısında şampiyon olarak çıkacak.

Bu iki maçtan iki beraberlik alsa bile Galatasaray ipi göğüsleyecek

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.