DOLAR 33,5348
EURO 36,9041
ALTIN 2.658,51
BIST 9.920,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Çar 31°C
Per 30°C
Cum 30°C
Cts 30°C

Hentbol Milli Takımı, Kastamonu’da Antrenman Öncesi Medyayla Buluştu

Hentbol Milli Takımı, Kastamonu’da Antrenman Öncesi Medyayla Buluştu
04.01.2022
A+
A-

A Milli Erkek Hentbol Takımı, Kastamonu’da Belçika ile oynayacağı maç öncesi medya ile buluştu. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda THF Başkanı Uğur Kılıç, Başantrenör Okan Halay, milli oyuncularımız Halil İbrahim Öztürk ve Görkem Biçer’in birlikte medya ile sohbet toplantısına katıldı.

THF Başkanı Uğur Kılıç yaptığı açıklamada, “Hentbol şehri Kastamonu’da olmaktan çok mutluyuz. Valiliği, Belediyesi ve tüm kurumlarıyla, bu kentten hentbola sağlanan imkanlar bizim için çok kıymetli. 17 günde 6 maçlık zorlu serinin ilk ayağına burada başlayacağız. 6 galibiyetin ilkini buradan alacağız. Milli Takımımızda çok yetenekli, çok çalışkan, çok değerli oyuncularımız var. Teknik ekibimize, tecrübelerine, kapasitelerine güveniyoruz. Milli Takımımızın sonuna kadar arkasındayız ve her zaman desteğimizi sürdüreceğiz. Umarım galibiyetle başlayıp, grubu da lider bitirip, Dünya Şampiyonası’na katılmak için play-off oynayacağız” dedi.

Milli Takım’ın başarısı için, işlerini kolaylaştırmak için her şeyi yapacaklarını belirten Kılıç, “Bu formayı giyme şansı yakalamış her oyuncunun, Milli Takım’ı yönetme şansına sahip olmuş her antrenörün, Milli takım için en iyisini yapamaya çalışacağından hiç şüphem yok. Hentbolu hayatımızın merkezine aldığımız sürece başarı olacaktır. Hayatın merkezine alınca Türk hentbolunun kesinlikle ve kesinlikle ilk sıralara yükseleceğine inanıyorum. Bu bir süreç tabii ki. Tüm sporcu ve antrenörlerimizin buna inanması lazım. U18 Milli Takımımız kampta onlar Milli Takımımızın geleceği. Onlara kamp açılışında şunu söyledim, ‘Burada herkesin her an olimpiyatı hedeflemesini istiyorum. Olimpiyat için çalışırsak, sadece kampta değil, hayatın 365 gününde Milli Takım formasıylaymış gibi konsantrasyonda çalışmayı sürdürürsek, hem kadınlar hem de erkeklerde başaramayacağımız konu yok’ demiştim. Hentbolumuzu çok keyifli günler bekliyor” şeklinde konuştu.

Başantrenör Okan Halay da konuşmasında, “Başkanımızın göreve geldiğinden bu yana bir söylemi var. ‘Çok enerjik ve heyecanlıyız’ diyor. Bu enerji ve heyecan bize ve sporcularımıza da geçti diyebilirim. Ne zamandır milli takım periyodunda 17 günde 6 maç oynamadık. Zorlu bir etap bizi bekliyor. Ama çok iyi bir hazırlık kampı geçirdik ve iki özel maç yaptık. Bu süreci 6 maçlık galibiyetle geçeceğimize inanıyorum. Takımıma güveniyorum. Oyuncularımızın antrenmandaki performansı ve iştahı bizi umutlandırıyor. Bunu da yarın maçta galibiyetle taçlandıracağımıza inanıyorum” dedi.

Milli oyuncu Halil İbrahim Öztürk ise “Sayaya altıda altı parolasıyla çıkıyoruz. Sahaya çıkan herkes terinin son damlasına kadar savaşacak. Kastamonu halkının da bizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum” dedi.

Milli oyuncu Görkem Biçer de “Kamp ortamı çok güzel geçiyor. Yarın maçta enerjisi yüksek, 60’ıncı dakikaya kadar savaşacak bir takım göstereceğiz. Umarız Kastamonu halkı da tribünlerde bizi destekler ve biz de onlara güzel bir hediye veririz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.