DOLAR 33,0866
EURO 36,0962
ALTIN 2.596,01
BIST 11.125,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Ömer Güler: “Sedat Balkanlı tesisleri yuvamız olacak”

Ömer Güler: “Sedat Balkanlı tesisleri yuvamız olacak”
06.06.2019
A+
A-

Gaziosmanpaşa belediyesi tarafından yaptırılan Gaziosmanpaşaspor Sedat Balkanlı tesisleri Ömer Güler, Başkanlığında yeni yönetimin göreve gelmesiyle adeta değişime uğradı.

 Haber: Erol Eftekin

Kulüp tesislerinde yatakhane, yemekhane, konferans salonu, serbest zaman değerlendirme alanı, antrenör ve idari birim ofisleri, A takım ve Altyapı soyunma odaları ve kafeteryalar yer alıyor. Başkan Ömer Güler .göreve geldiklerinde tesislerde bazı noksanlar olduğunu belirlediklerini belirterek “Bu noksanları Sayın Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Ustaya ilettik . Sağ olsun araç gereç bakımından gereken desteği vermekte. Burası bizim Yuvamız olacak .Sedat Balkanlı tesislerimiz bittiği zaman muhteşem bir tesis olacak. Kulüp adına bir takım gelirlerimiz olacak. Alt yapıdan geçmişte olduğu Sedat Balkanlı,Şerif Hasanoglu,Erdogan Özalp,Saffet Akbaş,Saffet Akyüz,Enver Şen ve diğer oyuncular olduğu bu başarının gelmesi için fiziksel eksikliklerimizin giderilmesi olacak. Bu geçiş döneminde biraz sıkıntılar olacak ama bunlara katlanmaya değer. Ayrıca Sedat Balkanlı tesisleri için reklam Panoları çalışmalarımıza başlayacağız. Bu arada bazı firmalarla sponsorluk arayışlarımız sürüyor. Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta başarılı olabilmemiz için kulübümüze her türlü desteği vereceğini ifade etti. Buda bize güç verdi” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.