DOLAR 33,0938
EURO 36,0584
ALTIN 2.602,33
BIST 11.149,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Modoko Mobilyacılar Sitesinde yeni yönetim belli oldu 

Modoko Mobilyacılar Sitesinde yeni yönetim belli oldu 
07.05.2019
A+
A-

Modoko Mobilyacılar Sitesi gelecek iki yıl için yeni yönetim ve denetim kurulunu seçti. Gerçekleşen seçimlerde son iki yıldır Modoko Mobilyacılar Sitesinin yönetim kurulu üyeliğini yürüten Koray Çalışkan, oyların büyük çoğunluğunu alarak başkan seçildi.

Üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen Modoko olağan genel kurulunda işletmecilerin ve yeni neslin sesi olarak görülen Koray Çalışkan ve yönetim listesi oyların büyük çoğunluğunu alarak yönetim kuruluna seçildiler.

Yarım asırlık bir çınar olan isteğe özel tasarım mobilyacılarından oluşan Modoko Mobilyacılar Sitesi, 2019-2021 dönemi yönetim kurulunu belirlemek üzere yapılan olağan kurul sonrası Başkan seçilen Koray Çalışkan, eski yönetime bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileterek Modoko üyelerinin verdiği bu görevi layıkıyla yerine getireceklerini vurguladı. Koray Çalışkan, “Yeni yönetim seçimlerini kazanmış olmaktan şahsım ve yönetim ekibim adına büyük sevinç duyuyorum. Bu yeni dönemde Modoko’nun marka değerini artırmaya yönelik reklam-tanıtım, pazarlama, ekonomik ve idari tüm çalışmaları analiz edip, önceliklerimizi belirleyerek üyelerimiz, işletmecilerimiz ve tüm çalışanlarımızla birlikte daha şeffaf ve daha tempolu bir hizmet yürüteceğiz” dedi.

Modoko yönetim kurulu başkanlığına seçilen Çalışkan Ofis’in sahibi Koray Çalışkan’ın yönetim listesinin tamamı Modoko işletmecilerinden oluşuyor. Yönetim kurulunda, Harun Karaçak (Loda Mobilya), Osman Er (Berr Mobilya), Atalay Şuekinci (Bedesten Mobilya), Feridun İcan (Ican’s Bebe), Emre Akarca (Zebrano Mobilya), İrfan Çimen (Çimen Mobilya) yer alıyor.

Koray Çalışkan Kimdir?

1977 İstanbul Üsküdar doğumlu olan Koray Çalışkan, İstanbul Üniversitesi işletme fakültesi mezunu olup iyi derecede İngilizce biliyor. İstanbul Sanayi Odasında Mobilya Komitesi üyesi olan Koray Çalışkan evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.