DOLAR 32,4937
EURO 34,7859
ALTIN 2.441,89
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Kerem Gönlüm, Radyospor’da

Kerem Gönlüm, Radyospor’da
10.01.2019
A+
A-

Galatasaray, Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes gibi en üst düzey kulüplerde forma giymiş olan, A Milli Basketbol Takımının marka sporcularından Kerem Gönlüm, Radyospor’da basketbol severlerle buluşuyor.

Sporun tek adresi Radyospor’da yepyeni bir program daha başlıyor. Birbirinden başarılı yayınlarıyla adından söz ettirmeye devam eden Radyospor, yayın akışına yeni bir basketbol programı daha eklemeye hazırlanıyor. Galatasaray, Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes gibi en üst düzey kulüplerde forma giymiş olan, A Milli Basketbol Takımının marka sporcularından Kerem Gönlüm, 04 Ocak 2019 itibariyle her Cuma 12:00’da Radyospor’da basketbolseverlerle buluşuyor.

Radyospor hakkında: Saran Group bünyesinde bulunan, Türkiye’nin ilk spor radyosu olan Radyospor, zirvedeki yerini koruyor.“Sporun tek adresi” sloganı ile yayın yapan Radyospor, gündemi belirleyen kaliteli içeriği ile gazete ve televizyonlarda en fazla referans gösterilen spor radyosu. Yayın akışının tamamını spor programları ve canlı spor yayınlarına ayıran radyospor,07 – 24 saatleri arasında canlı yayınla sporun her dalından haber veriyor. İnternet sitesi www.radyospor.com’da her an güncellenen içeriğiyle doğru ve tarafsız haber arayanlara geniş bir alternatif sunuyor. Radyospor yayınları, ayrıca tüm mobil işletim sistemleri ile uyumlu olan dijital aplikasyonu aracılığıyla da stüdyodan canlı olarak izlenebiliyor ya da dinlenebiliyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.