DOLAR 32,3770
EURO 34,7496
ALTIN 2.411,97
BIST 10.098,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Türk Telekom’a Euroleague’den tecrübeli transfer  

Türk Telekom’a Euroleague’den tecrübeli transfer     
22.06.2018
A+
A-

Basketbol Süper Ligi’ne şampiyon olarak yükselen Türk Telekom, 1.98’lik Amerikalı skorer guard Sylven Landesberg’i transfer etti.

ULEB tarafından EuroCup’a davet edilen Şampiyon Türk Telekom, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hızlı başladı. Türk Telekom, Avrupa’nın önemli liglerinden İspanya’nın Estudiantes takımında forma giyen Sylven Landesberg’i bünyesine kattı. Landesberg, İspanya Ligi’nde geçtiğimiz sezonda 19.7 sayı ile İspanya Sayı Liderliğinde Gary Neal’in (20.6) ardından en çok sayı kaydeden ikinci isim olmayı başardı. Amerikalı olan 28 yaşındaki ve 1.98 boyundaki oyuncu Landesberg, parkede skorer guard olarak görev yapıyor. Profesyonel kariyerine Maccabi Haifa ile başlayan oyuncu, 2012-17 yılları arasında Maccabi Tel Aviv forması giydi ve 2014 yılında Maccabi Tel Aviv ile Euroleague Şampiyonluğu sevincini yaşadı.

“Hem Türkiye’de hem Avrupa’da en iyi noktada olmayı hedefliyoruz”

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şükrü Kutlu, oyuncu konusunda ince eleyip sık dokuduklarını söyledi. Teknik kadronun takviye konusunda gerekli çalışmalara başladıklarını kaydeden Kutlu, Landesberg’in önemli başarıları olan istikrarlı bir oyuncu olduğunu belirtti. Başkan Kutlu, “Landesberg gerek karakteriyle gerekse başarılarıyla Türk Telekom’a Süper Lig ve EuroCup macerasında katkı sağlayacağına inandığımız bir oyuncu. Yeni sezonda da hem Türkiye’de hem Avrupa’da en iyi noktada olmayı hedefliyoruz. Kendisine Türk Telekom forması altında başarılı sezonlar geçirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.