DOLAR 33,0895
EURO 36,1093
ALTIN 2.598,54
BIST 11.122,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Güreşçilerimiz Sivas ve Eskişehir’de mindere çıkacak

Güreşçilerimiz Sivas ve Eskişehir’de mindere çıkacak
09.04.2018
A+
A-

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen 13-15 yaş Serbest Güreş Grup Müsabakaları 12-15 Nisan tarihlerinde Sivas ve Eskişehir illerinde düzenlenecek.

Göreve geldiği ilk günden buyana alt yapıya çok fazla önem veren Türkiye Güreş Federasyonu Eskişehir ve Sivas’ta ki bu şampiyonanaya da büyük önem veriyor. 13-15 yaş serbest güreş grup şampiyonasına rekor düzeyde katılımın olacağını belirten Türkiye Güreş federasyonu başkanı Musa Aydın “13-15 yaş grubunu çok fazla önemsiyoruz. Çünkü bu sporcularımız bizleri ilerleyen yıllarda Olimpiyatlarda temsil edecek sporcular. Büyüklerde başarılar elde ettikçe alt yapımız daha da güçleniyor. Bu yaş kategorisinde mücadele eden sporcular Rıza Kayaalp, Taha Akgül, Metehan Başar gibi şampiyon sporcuları örnek alıyorlar. Bu da güreşe olan ilgiyi artırıyor. 12-15 Nisan tarihlerinde Eskişehir ve Sivas illerimizde geleceğin Olimpiyat şampiyonları mindere çıkacak. Ben tüm güreş severleri bu şampiyonaya davet ediyorum “ dedi. 13-15 yaş serbest güreş grup şampiyonası Sivas’da Taha Akgül spor salonunda, Eskişehir’de ise Yenikent Spor Salonunda yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.