DOLAR 33,0873
EURO 36,1132
ALTIN 2.599,24
BIST 11.118,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Kadınlar güreş şampiyonası Alanya’da  

Kadınlar güreş şampiyonası Alanya’da   
05.04.2018
A+
A-

 

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın yaptığı açıklamada son iki hafta içerisinde hem büyükler hem de yıldızlarda büyük başarıların altına imza attıklarını belirterek “Dan Kolov&Nikola Petrov turnuvası Avrupa şampiyonası öncesinde bizler için çok önemli bir sınavdı. Oradan 18 madalya ile dönerek büyük bir başarının altına imza attık.

Güreşte heyecan devam ediyor.  İki hafta önce Bulgaristan’da düzenlenen Dan Kolov&Nikola Petrov Uluslararası Güreş Turnuvasından 18 madalya ile dönen A milli takımlarımızın ardından geçtiğimiz haftada Gebze Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen yıldızlar güreş Zafer şampiyonasında tam 52 madalya almıştık. İki hafta içinde hem büyükler hem de yıldızlarda alınan madalyalar Türk güreşinin doğru yolda olduğunu herkese bir kez daha gösterdi. Güreşte heyecanın bu sefer ki  adresi Alanya olacak. U23 Türkiye kadınlar güreş şampiyonası Alanya Atatürk spor salonunda düzenlenecek. Türkiye’nin dört bir yanından Alanya’da mindere çıkacak olan güreşçiler kilolarında şampiyon olmak için mücadele edecekler. Şampiyona 7-8 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. Şampiyona öncesinde ki teknik toplantı ise yarın yapılacak. Güreşseveler birbirinden çekişmeli maçları ücretsiz olarak izleyebilecekler. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın yaptığı açıklamada son iki hafta içerisinde hem büyükler hem de yıldızlarda büyük başarıların altına imza attıklarını belirterek “Dan Kolov&Nikola Petrov turnuvası Avrupa şampiyonası öncesinde bizler için çok önemli bir sınavdı. Oradan 18 madalya ile dönerek büyük bir başarının altına imza attık. Geçtiğimiz hafta ise göreve geldiğimiz günden bugüne çok önem verdiğimiz yıldızlarımız Zafer turnuvasında 52 madalya aldı. Bu da ne kadar sistemli çalıştığımızı ortaya koyuyor. Amacımız 2020 ve daha sonraki olimpiyatlarında yine Türkiye’nin en başarılı federasyonu olmak. Şimdide Alanya’da U23 kadınlar Türkiye güreş şampiyonası var. Artık kadın güreşinde Dünya’da da ses getiren sporcularımız var. Alanya’da bu sporcularımız mindere çıkacak. Ben tüm güreş severleri Alanya Atatürk Spor Salonundaki bu şampiyonaya davet ediyorum.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.