DOLAR 33,0723
EURO 36,0265
ALTIN 2.616,55
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Bağcılar Dünya Şampiyonları Bağcılar Dünyagöz’e emanet

Bağcılar Dünya Şampiyonları Bağcılar Dünyagöz’e emanet
23.02.2018
A+
A-

Dünyagöz Bağcılar’da, Bağcılar Belediyesi Engelli Spor Kulübü adına mücadele eden, aralarında Dünya 2.’si, Avrupa 3.’sü ve Rio Paralimpik Olimpiyatlarında ülkemizi temsil eden atletlerin yanı sıra, süper ligde mücadele eden tekerlekli sandalyeli basket takımının da bulunduğu sporcularının detaylı göz muayeneleri ücretsiz olarak gerçekleştirildi.

Kurulduğu günden bu yana, Bağcılar ve çevre bölge halkının göz sağlığı konusundaki problemlerine uzman hekimleri, gelişmiş tedavi ve teşhis yöntemleri ile gözün her branşında eksiksiz çözümler sunan Dünyagöz Bağcılar’da, Bağcılar Belediyesi Engelli Spor Kulübü sporcularının detaylı göz muayeneleri ücretsiz olarak gerçekleştirildi.

Dünyagöz Bağcılar’da gerçekleştirilen göz taramalarının ardından açıklamada bulunan Hastane Müdürü Reyhan Uçal, “Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak sosyal sorumluluk kapsamında yeni bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Bildiğiniz gibi sporda el-göz koordinasyonu büyük önem taşıyor. Özellikle sporcularda, temas sebebiyle oluşan göz travmaları daha sıklıkla gözleniyor. Ufak dahi olsa, travmalar sebebiyle oluşan olumsuz etkiler, gözün farklı bölgelerinde ciddi problemler oluşmasına yol açabiliyor. Gözün en dış yüzeyinden, arka tabakalarına kadar pek çok bölümünde bu sebeple ciddi görme kayıplarına varabilecek sorunların oluşması mümkün. Bu bağlamda bugün, aralarında olimpiyatlarda boy göstermiş sporcuların bulunduğu ve hepsi birbirinden değerli Bağcılar Belediyesi Engelli Spor Kulübü’nün profesyonel sporcularının göz muayenelerini gerçekleştirdik. Bu gibi sosyal sorumluluk projelerimize, önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.