DOLAR 33,0925
EURO 36,1134
ALTIN 2.594,41
BIST 11.120,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C

Tekirdağ’da güreş heyecanı  

Tekirdağ’da güreş heyecanı   
18.02.2018
A+
A-

Tekirdağ’da  düzenlenen Yıldız Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonasının resmi açılış törenleri yapıldı. Bu yıl  Tekirdağ’lı Hüseyin pehlivan adıyla düzenlenen şampiyonanın açılış töreni İsmet İnönü spor Salonunda yapıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Hüseyin pehlivanın torunu Sinan Alkaya tüm katılımcılara başarılar dilerek “Bu şampiyonada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Türkiye Güreş Federasyonu As Başkanı  Mustafa Çakır ise yaptığı konuşmada Federasyon Başkanı Musa Aydın’ın önemli bir toplantıda yer almasından dolayı gelemediğini belirterek “Tekirdağ Belediye Başkanına bu şampiyonanın sponsorluğundan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Afrin’de operasyonda olan  tüm Mehmetciklerimize başarılar şehitlerimize de rahmet diliyoruz. Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Türk güreşinde son zamanlarda ciddi başarılarımız var. Güreş bizim Ata sporumuz. 20 yıldır  bayanlar kategorisinde  mücadele ediyoruz. Avrupa ve Dünya şampiyonalarda büyük başarılar elde ettik. Bu gençlerimizde ilerde bizleri başarı ile temsil edecekler” şeklinde konuştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise yaptığı konuşmada Tekirdağ ile efsaneleşmiş bir isim adına yapılacak olan bu şampiyonaya destek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “25 ilden sporcularımız ve idarecilerim burada. Ama güreşçilerimizin kalbimizle ve dualarımızla Mehmetçiğin yanındayız pankartı bize ayrı bir gurur vermiştir. Şunu her kes bilsin. Biz 7 düvelle mücadele etmeye hazırız. Biz ülkemizin bir çakıl taşını vermeyiz. Bu duygularla sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz ise yaptığı konuşmada şampiyonanın Tekirdağ’da yapılmasından dolayı Güreş Federasyonuna teşekkür ederek. “ Bu şampiyonada mücadele eden sporcularımız ilerde Avrupa ve Dünyada büyük başarılar elde edecekler. Ben Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi. Ardından emeği geçenlere plaket taktim edildi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.