DOLAR 33,0579
EURO 36,0653
ALTIN 2.619,78
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Gillette Milliyet Ödülleri’nde adaylar belirlendi  

Gillette Milliyet Ödülleri’nde adaylar belirlendi   
22.12.2017
A+
A-

 

  1. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde adayların büyük jüri tarafından belirlendiği toplantıya Yıldırım Demirören, TMOK Başkanı ve IOC Asbaşkanı Uğur Erdener, Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TFF Başkanvekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı, Mustafa Denizli ve Cüneyt Çakır yer aldı.

 P&G’nin lider erkek bakım markası Gillette iş birliğiyle gerçekleştirilen Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde, bu yıl halk oylamasına sunulacak adayların belirlenmesi için Türkiye’nin en önemli spor adamları, spor müdürleri ve spor yazarları 21 Aralık Perşembe günü bir araya geldi.

Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır ve P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Büyük Jüri Toplantısı’na katılan ve aralarında TMOK Başkanı ve IOC Asbaşkanı Uğur Erdener, Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TFF Başkanvekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı, Mustafa Denizli ve Cüneyt Çakır gibi isimlerin de yer aldığı 50 kişilik jüri, belirlenen ön adaylar arasından toplam 8 kategoride 81 sporcu, antrenör, spor adamı ve 8 takım adayını halk oylamasına sunulmak üzere belirledi.

Buna göre 8 kategoride verilecek ödüllere aday olan isimler ve takımlar Milliyet Gazetesi’nde halka duyurularak oylamaya açılacak. Oylama Ocak ayından itibaren Milliyet Gazetesi ve yilinsporcusu.milliyet.com.tr üzerinden yapılabilecek.

Yıldırım Demirören: “Zor bir yarış ve zor bir seçim olacağını tahmin ediyorum. ”

“Uzun yıllardır Milliyet adıyla onurla, gururla, heyecanla yaptığımız, son üç senedir de dünya markası Gillette ile beraber düzenlediğimiz Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinin 64.’sü için bugün ilk adımı atmış bulunuyoruz. Çok adayımız var, çok takım ve oyuncularımız var. Zor bir yarış ve zor bir seçim olacağını tahmin ediyorum. Ödül töreninde yeniden bir arada olmak dileğiyle katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.