DOLAR 33,0518
EURO 36,0265
ALTIN 2.582,66
BIST 11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda kazanan belli oldu  

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda kazanan belli oldu   
15.10.2017
A+
A-

 

  1. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nu, BAE Takımı Emirates’in İtalyan sporcusu Diego Ulissi kazandı.

 

  1. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nu (TUR 2017), BAE Takımı Emirates’in İtalyan sporcusu Diego Ulissi kazandı.

TUR 2017’nin 6. ve son etabı kapsamında bisikletçiler, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden geçerek 143,7 kilometrelik parkuru Sultanahmet Meydanı’nda tamamladı.

TUR 2017, 13 takımdan 104 sporcunun katılımıyla 10 Ekim’de Alanya’da başlamıştı.

  1. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun (TUR 2017) Sultanahmet Meydanı’nda gerçekleştirilen ödül töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bak, “Tüm dünyaya ‘İstanbul en az Paris, Londra, New York kadar güvenli’ mesajını verdik. Bakın insanlar güzel bir İstanbul gününde Sultanahmet’te bir araya geldiler bu organizasyonu takip ettiler. Bu güzelliği gördüler. Ülkemiz üzerine konulmaya çalışılan algıyı yıkmak için önemli bir cevap. Bakıyorsunuz Türkiye hakkında çıkartılan algı operasyonlarının hiçbiri ülkemizin üzerine yapışmıyor. Ülkemizin güçlü olmasını ve büyüyen, gelişen Türkiye istiyoruz. Bunlar da büyüyen, gelişen Türkiye’nin işaretleri. Sporda da güçlüyüz. Daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. ” diye konuştu.

Milli bisikletçi Balkan: “Kürsüde yer aldığımız için çok mutluyuz”
TUR 2017’de Türkiye güzellikleri klasmanında birinci olan Onur Balkan ise şunları kaydetti
“Tura başlamadan mayoyu kazanmayı hedeflemiştik. Kürsüde yer aldığımız için çok mutluyuz. Bugün dünkü etaptan daha kolaydı, kaza olduğu için arkada kaldık ama hedeflerimizi gerçekleştirdik. Gerçekten mutluyuz.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.