DOLAR 32,9842
EURO 36,0045
ALTIN 2.570,83
BIST 11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Az Bulutlu
İstanbul
33°C
Az Bulutlu
Sal 33°C
Çar 34°C
Per 32°C
Cum 33°C

İTO İstanbul Rallisi bu hafta sonu  

İTO İstanbul Rallisi bu hafta sonu   
08.09.2017
A+
A-

 

Türkiye Ralli Şampiyonası 5. yarışı olan İTO İstanbul Rallisi 09-10 Eylül tarihlerinde Kısa adı İSOK olan İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilecek…

09 Eylül Cumartesi günü 13.00’de İPOP’tan verilecek start ile başlayacak rallinin ilk gününde, ekipler Mudarlı ve Darlık etapları iki kez geçtikten sonra saat 18.30’dan itibaren İstanbul Park’ta yer alan seyirci özel etabının ardından ilk günü tamamlayacaklar. Yarışı izlemek isteyen sporseverler için de saat 16.00’de Bostancı İDO İskelesi önünden ve saat 11:00’den itibaren de Tuzla meydandan ring şeklinde ücretsiz servisler kalkacak.
52 OTOMOBİL ve 104 SPORCU KATILIYOR
Türkiye’nin farklı illerinden toplam 52 otomobil ile 104 sporcunun katılacağı rallide 10 Eylül Pazar günü mücadele Esenceli ve Göçbeyli etaplarında devam edecek. Bu etapların ardından Redbull.com Power Stage (avantaj etabı) etabı ile mücadele tamamlanacak ve ekipler, saat 16:00’dan itibaren İPOP’taki finiş podyumunda İTO İstanbul Rallisi’ni noktalayacaklar. Pazar günü de saat 11:00’den itibaren de Tuzla meydandan ring şeklinde ve Saat 13.00’de de Bostancı İDO İskelesi önünden ücretsiz servislerle seyirci taşınacak.

BETÜL DEMİR CO-PİLOT OLACAK

Rallide, Türk pop müziğinin güçlü yorumcularından Betül Demir de, öncü araçlardan birinde co-pilotluk yapmaya hazırlanıyor. Demir, İstanbul Anadolu yakasında koşulacak olan rallide, Furkan Atik‘in kullanacağı otomobilde ilk deneyimini yaşayacak ve otomobil sporları ile tanışmış olacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.