DOLAR 33,0895
EURO 36,1093
ALTIN 2.598,54
BIST 11.122,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Yol Dışı Heyecan Ankara´daydı  

Yol Dışı Heyecan Ankara´daydı   
01.08.2017
A+
A-

 

2017 Türkiye Offroad Şampiyonası 4.ayağı, 29-30 Temmuz 2017 tarihlerinde Çamlıdere Festivali kapsamında kısa adı ANDOFF olan Ankara Doğa Sporları ve Offroad Kulübü tarafından Ankara Çamlıdere’de gerçekleştirildi .

Farklı illerden 20 ekibin katıldığı iki günlük mücadele sonunda Sakarya’dan Mustafa Saray-Samet Zurnacı ekibi Jeep Cherokee ile zafere ulaşan isim oldu. Saray-Zurnacı ekibini yine Sakarya’dan Nissan Terrano ile Gökhan İçen-Arda Aslan ekibi ikinci olarak takip ederken, yarışın genel klasman üçüncülüğünü Denizli’den Land Rover ile Özgür Yaprak-Hasan Armutçu kazandı.
Sınıf 1’de Karabük’ten Suzuki Grand Vitara ile Hüsamettin İbiş-Ali Karaoğlu birinciliğin sahibi olurken, yarışa Suzuki Vitara ile Kahramanmaraş’tan katılan ekip Ömer Kundakçı-Servet Gül ikilisi ikinci sırada yer aldılar.
Sınıf 2’de birincilik kupasına uzanan ekip yine Suzuki Vitara ile Tekirdağ’dan Mustafa Akın-Mustafa Dikici oldular. Jeep Wrangler ile yarışan Antalya’dan İrfan Korkmaz-Ali Özsoy ve Suzuki Samurai ile Nihat Keskin-Yasemin Toker ikilisi eşit puanla ikinci sırayı elde ettiler.
Sınıf 3’de Denizli’den Özgür Yaprak-Hasan Armutçu ile eşit puana sahip Sakarya’dan Gökhan İçen-Arda Arslan birincilik puanını paylaşırlarken, Ankaralı ev sahibi ekip İsmail Ayhan-Levent Köremezli üçüncü oldular.
Sınıf 4’te ise birincilik, yarışın genel klasman birincisi Saray-Zurnacı’nın olurken, Denizli’den Kenan Özsoy-Sabahattin Çağlayan ve Tekirdağ’dan Fehmi Bağcı-Hakan Serdan eşit puanlarla ikinciliği paylaştılar. Yarışın takımlar birincisi ise bir kez daha 54 Redline Team oldu.
2017 Türkiye Offroad Şampiyonası 5. yarışı, İstanbul Park Spor Kulübü tarafından 19-20 Ağustos tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.