DOLAR 33,0912
EURO 36,2868
ALTIN 2.620,64
BIST 11.134,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 31°C

Lena Erdil’den güzel başlangıç

Lena Erdil’den güzel başlangıç
10.05.2017
A+
A-

 

Kadınlar slalom kategorisinde 2017 Dünya Kupası sezonunun ilk ayağı olan Güney Kore’de koşulan yarışta kürsünün ikinci basamağına çıkan Lena Erdil, yeni döneme iyi bir başlangıç yaparak sezonu 2067 puanla açtı.

PWA Windrsurf Dünya Turu Güney Kore ayağında yarışan Lena Erdil, geçen yılın ardından aynı adreste bir kez daha bitiş çizgisini ikinci sırada tamamlayarak sezona güzel bir başlangıç yaptı.

Aruba’lı sporcu Sarah-Quita Offringa’nın çok iyi bir çıkış yaparak başladığı yarışta rakibini bitiş çizgisine kadar kovalayan Erdil, Ulsan ayağında ikinci gelmeyi başardı. Yakaladığı bu başarıyla dünyada ikinci sıraya yerleşen Sportassist sporcusu Lena Erdil, listenin başındaki Offringa ile dünyanın en iyisi olabilmek için diğer ayaklarda mücadele edecek. PWA turunda bir sonraki yarış 11-16 Mayıs tarihleri arasında Yokosuka, Japonya’da koşulacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.