DOLAR 33,0932
EURO 36,2923
ALTIN 2.626,23
BIST 11.134,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 31°C

Tuna Altuna İstanbul Open’da ikinci oldu

Tuna Altuna İstanbul Open’da ikinci oldu
07.05.2017
A+
A-

Milli tenisçi Tuna Altuna, İtalyan partneri Alessandro Motti ile birlikte TEB BNP Paribas İstanbul Open’da ikincilik ödülüne uzandı.

Bu sene üçüncüsü düzenlenen TEB BNP Paribas İstanbul Open’da İtalyan Alessandro Motti ile ortaklık kuran Tuna Altuna, çiftlerde ikincilik ödülünün sahibi oldu. Altuna/Motti ikilisi finalde Çek rakipleri Jiri Vesely/Roman Jebavy’ye 6-0, 6-0’lık setlerle kaybetti.

Sırasıyla Troicki/Lajovic, Erlich/Lipsky ve Shamasdin/Sancic ekipleri önünde aldıkları etkileyici galibiyetlerle finale gelen Altuna ve Motti, şampiyonluk maçında istedikleri performansı sergileyemedi. 41 dakika süren finali oyun yitirmeden kazanan Vesely/Jebavy tandemi, çiftler kupasını müzelerine götürdü.

TEB BNP Paribas İstanbul Open çiftler kategorisinde dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Binark, Gürsel Tuna ile Türk Ekonomi Bankası Marka ve İletişim Direktörü Zeynep Demirkol takdim etti.

ALTUNA: MÜTHİŞ BİR HAFTAYDI

ATP düzeyindeki bir turnuvada final oynama başarısı gösteren ilk Türk sporcu olarak tarihe geçen 28 yaşındaki milli tenisçi Tuna Altuna, karşılaşmanın ardından partneri Alessandro Motti ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı.

Zorlu takımları yenerek finale geldiklerini vurgulayan Altuna, “Bugün istediğimiz oyunu oynayamasak da her ikimiz için de müthiş bir hafta oldu. Önemli olan istikrarı yakalamak. Bu seviyede mücadele etmeyi sürdürüp Grand Slam turnuvalarına katılma hedefime ulaşmak istiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.