DOLAR 33,0980
EURO 36,2980
ALTIN 2.623,63
BIST 11.134,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 31°C

8.Etap’ta bu hafta

8.Etap’ta bu hafta
27.04.2017
A+
A-

Toplamda yüzlerce programa imza atarak 15 sene boyunca kırılması güç bir rekorun sahibi olan deneyimli televizyoncu Murat Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu programın bu bölümü yine dopdolu.

Her yıl Mart ayında kapılarını açan Cenevre Otomobil Fuarı’nda bu hafta da gezmeye devam ediyoruz. Birbirinden özel otomobillerin sergilendiği fuar birçok yeniliğin yanında en son konseptleri de barındırıyor.

Opet Test köşemizde ise yılın otomobil adaylarından Honda Civic’in lansmanına uzanıyoruz.

Son olarak ‘Serdar Bostancı ile İşin Doğrusu’nda sizlerden gelen soruları yanıtlıyoruz.

Ekranların en uzun soluklu otomotiv ve motor sporları programı sektörden yenilikleri ve sunduklarıyla değişmeyen adresiniz olmaya her pazar 14:15’te 24 TV ekranında devam ediyor, sakın kaçırmayın.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.