DOLAR 33,0579
EURO 36,1671
ALTIN 2.616,52
BIST 11.220,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 32°C
Pts 31°C

Badminton şampiyonası Manisa’da başladı

Badminton şampiyonası Manisa’da başladı
05.04.2017
A+
A-

2017 yılı faaliyet programında yer alan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü 6. Türkiye Badminton Şampiyonası 04 – 06 Nisan 2017 tarihleri arasında Manisa / Atatürk Spor Salonunda başladı.

Şampiyona, ilk gününde açılış töreni ile başladı. Müsabakalar 3 gün sürecektir. 6.sı düzenlenen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü 6. Türkiye Badminton Şampiyonası’na 44 ilden 384 sporcu katıldı.

Açılış törenine, Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hatun Sarıkaya, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik,  Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile Yanında Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hakkı Biliç ve Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençler katılımda bulundular.

Badminton Federasyon Başkanı Murat Özmekik; ‘’ Türkiye Badminton Federasyonu olarak 2008 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında imzaladığımız protokol çerçevesinde 4-6 Nisan 2017 tarihlerinde Manisa Atatürk Spor Salonunda Çocuk Yurtları, Sevgi evleri ve kuruluşlara bağlı çocuklara arasında bu yıl 6. Türkiye Badminton Şampiyonasını yapıyoruz.

Badminton Federasyonu olarak Sosyal Sorumluluk projesi temelinde ülkemizin güzel insanlarına yatırım yapmaya çalışıyoruz.

Misyonumuz ‘Bir insanın kazınımı bütün insanlığın kazanımı gibidir” ve ” insanların en hayırlısı onlara faydalı olandır” anlayışıdır.

Hz.Muhammet (S.A.V) kendi yetimini veya başkasına ait yetimi himaye eden kimseyle ben cennette şöyle yan yana bulunacağız” buyurmuştur, bizlerde bu müjdeye kavuşma anlayışı ile çalışıyoruz.

Kaynakları bizlerden esirgemeyen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Muharrem Kasapoğluna teşekkür ediyorum.

Daha fazla madalya ve ülkemizin güzel insanlarına daha fazla yatırım için kendilerinden desteklerinin artarak devamını diliyorum. ” dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.