DOLAR 33,0572
EURO 36,1868
ALTIN 2.618,96
BIST 11.216,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 32°C
Pts 31°C

2.Etap Puanlı Yol Yarışları Muğla’da yapılacak

2.Etap Puanlı Yol Yarışları Muğla’da yapılacak
14.03.2017
A+
A-

 

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası 2.Etap Puanlı Yol Yarışları Muğla’da yapılacak.

 Türkiye Yol Bisikleti yarışları heyecanı 17-19 Mart 2017 tarihleri arasında Muğla’da yapılacak 2. Etap Puanlı Yol Yarışlarıyla devam ediyor. Karaman’ın da yer aldığı yarışlarda Gençlik ve Spor Kulübü, Ekstrem Spor Kulübü, Sağlık Spor Kulübü ve Kardak Spor Kulübü olarak dört kulüple boy gösterecek olan Karaman ekibi 21 sporcuyla birincilik mücadelesi verecek.

Ağır kış şartlarına rağmen yarışmalara en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten bisiklet antrenörü Barış Ünlü,” Karaman olarak 2016 sezonunda ortaya koyduğumuz başarılara bu yılda devam etmek istiyoruz. Sporcularımızla birlikte ağır kış şartlarına rağmen güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Hedefimiz yine milli takımımıza sporcu göndermek ve yarışlarda ilimizi en iyi şekilde temsil etmek. 17-19 Mart tarihinde yapılacak 2. Etap Puanlı Yol Yarışlarında madalya kürsüsünde yerimizi alarak ilimize madalyalarla dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.