DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

UEFA Resmi Maç Topu’nu tanıtıyor

UEFA Resmi Maç Topu’nu tanıtıyor
26.08.2016
A+
A-

 

Yeni Resmi Maç Topu ilk kez 13 Eylül 2016 tarihinde sahalarda görülecek

adidas 2016/17 UEFA Champions League Grup Maçları Resmi Maç Topu’nu tanıttı. Bu top, Futbol Kulüpleri için en önemli kupalardan birinin kazananını belirleyecek. Topun çarpıcı tasarımının en öne çıkan unsuru, adidas oyuncularının, kazanmanın onlar için ne anlama geldiğini anlattıkları mesajlarının, topun üzerinde el yazılarıyla yer alıyor olması.

El yazısı ile yazılmış mesajlar, dünyanın en iyi futbol oyuncularından bazılarına ait. Mesut Özil, Toni Kroos, James Rodriguez ve Gareth Bale gibi oyuncular nasıl birer kazanan olduklarını bu mesajlarla anlatıyorlar. Mesut Özil “Hayatınızı oynayın, ben kendiminkini oynuyorum.” diyor,Toni Kroos ise “Oyunu kontrol etmek her şeydir.” James Rodriguez “Yaratıcılık kazanır (la creatividad gana)” derken Gareth Bale ise “Mermiden hızlı olmak” mesajını veriyor.

Topun renklerini UEFA Şampiyonlar Ligi logosu ile benzer bir şekilde, yeşil yıldızlarla çevrelenmiş beyaz paneller oluşturuyor. adidas UEFA Şampiyonlar Ligi Resmi Maç toplarının hepsinde olduğu gibi bu tasarımda da, yıldız şeklindeki panellerde dış kaplama dokusu bulunuyor ve bu doku, her türlü koşulda optimum tutunma sağlıyor.

13 Eylül 2016 tarihinden 7 Aralık 2016 tarihine kadar sahalarda kullanılacak olan adidas 2016/17 UEFA Şampiyonlar Ligi Grup Maçları Resmi Maç Topu, seçili adidas mağazaları ile shop.adidas.com.tr adresinde, 467 TL’lik fiyatıyla satışta.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.