DOLAR 33,0413
EURO 35,9402
ALTIN 2.546,09
BIST 11.156,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
33°C
Hafif Yağmurlu
Cts 33°C
Paz 34°C
Pts 31°C
Sal 31°C

Küçükçekmece Gençleri lideri yendi

Küçükçekmece Gençleri lideri yendi
02.05.2016
A+
A-

 

İstanbul U19 2. lig 5. Grubun iki flaş ekibi Küçükçekmece ile Şirintepe Küçükçekmece Metin Oktay Stadı’nda karşı karşıya geldiler. Celal Özağdaş, İlker Yeşil, Oğuzcan Duran hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmadan Küçükçekmece sevinen taraf oldu.

 Haber: Yılmaz Aktepe

U19 2. lig 5. grubun iki yenilgisiz ekibinin mücadelesi izleyenlere bol gol izletmesinin yanında son derece çekişmeli geçen mücadelesi ile de akıllarda kalacak bir maç oldu.

Karşılaşmanın sonunda sahadan 5-0 gibi net bir skorla ayrılmayı başaran Küçükçekmece Şirintepe’nin elinden liderliği de almış oldu. Karşılaşmanın golleri Alper (2),Sefa, Batuhan, Selami ‘den geldi

Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Küçükçekmece Teknik Direktörü Harun Özkan “Şirintepe spor Kulübü’nü kutluyorum. Son derece iyi bir müsabaka oldu. MAçın sonucuna bakarak kimse aldanmasın. biz pozisyonları attık, onlar kaçırdı. Şirintepe hem iyi, hem de seviyeli ve efendi bir takım. İlk yarı 2-0 önde kapattık. İkinci yarı üzerimize geleceklerini biliyorduk. Bekledik ve kontra toplarla farkı bulduk. Ancak maç bittiğinde skor tabelası baktığımızda açık söylüyorum, maçın hakkı skora yansımamıştı. İki takım oyuncuları da son dakikaya kadar tempolu bir futbol oynadı. Bu takım 2. lige yakışmıyor, biz buradan çıkmak istiyoruz. İnşallah el ele çıkarız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.