DOLAR 32,9861
EURO 35,9085
ALTIN 2.569,13
BIST 11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Az Bulutlu
İstanbul
33°C
Az Bulutlu
Sal 34°C
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C

SPOR – DOĞAL TATİL – LONDRA OLİMPİYATLARI

21.07.2012
A+
A-

Değerli Spor Meydanı okurları, hepinizi dünya turizm merkezi olan gururumuz güzel ANTALYA’mızın doğa cenneti aynı zamanda da antik ve turistik OLİMPOS’tan kucak dolusu selamları mı iletiyorum.
İçinde bulunduğumuz bunaltıcı sıcak yaz mevsiminde, dinlenmek ve serinlemek için akla gelen en güzel şey TATİLE ÇIKMAK. Aylardır yoğun bir tempoda çalışan, üreten siz değerli okurlarımız bir yılın yorgunluğunu atabilmeniz için kendinize belki bir, belki de iki haftalık bir zaman ayırdınız. Tatilinizi dolu dolu ve en iyi şekilde değerlendirmek en doğal hakkınız. Bizler DOĞA KÜLTÜR dostları olarak tatilin bile en doğalından yanayız. Tarih, doğa, kıpır kıpır insanlar, pırıl pırıl deniz, minik deniz kaplumbağaları ile birlikte Olimpos tüm değerleriyle siz doğa tutkunları okurlarımızı bekliyor.
Aydın Nazilli’den Antalya’ya arabayla geldim. Yollarda bisikletle dünya turuna çıkmış gençleri, kaykaya binen bir grubu ve sollamakta zorladığım futbol takımları kamp otobüslerini gördüm. Buraya geldiğimde rafting için otobüslere doluşanları ve dağcı gençlerin telaşını görünce BU ÜLKEDE SPOR YAPILIYOR arkadaş dedim kendi kendime.
Hepimizin bildiği gibi bu yıl OLİMPİYAT YILI. En büyük dileğimiz onlarca kez istiklal Marşı’mızı söyletmek İngiltere’de. Londra Olimpiyatlarında tüm sporcu hakem ve antrenörlerimize başarılar diliyorum. Göğsünde TÜRK BAYRAĞI taşıyan tüm katılımcılara yaşayacakları ve yaşatacakları için şimdiden sonsuz teşekkürler.
Saygılarımla…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.