DOLAR 33,0231
EURO 35,9505
ALTIN 2.546,07
BIST 11.156,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
33°C
Hafif Yağmurlu
Cts 33°C
Paz 34°C
Pts 31°C
Sal 31°C

Boğalar 2. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor

Boğalar 2. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor
11.04.2016
A+
A-

 

Artvin Boğaları yenilmezlik serisiyle hedefi olan 2.lige emin adımlarla ilerliyor.

 Haber: Hayati Akbaş

Türkiye Erkekler 3.Lig B Grubun da ilimizi temsil eden Artvin Belediyesi Basketbol Takımı kendi saha ve seyircisi önünde 78-62 yenerek yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı.

Maçın 1.Periyotuna etkili başlayan temsilcimiz savunmada ve hücumda etkili oyunuyla ilk periyotu 4 sayı farkla 19-15 önde kapattı.

2.Periyota da aynı hırs ve istekle başlayan Artvin Boğaları savunmada Ferit ve Alperenle hücumda ise oyun kurucularımız Can ve Kamer’le etkili olunca maçın ilk yarısı 41-28 önde tamamladı.

3.Periyota daha etkili başlayan taraf Bartın Belediyesi takımı bir anda 13 sayı farkı 6 sayıya indirdi.  Artvin Belediye Basketbol takımı oyuncuları 3.Periyotun son 3 dakikasında oyun üstünlüğünü eline alarak maçın son periyotuna 17 sayı farkla 60-43 önde tamamladı.

4.Periyota 17 Sayı Farkla önde başlayan Artvin Boğaları Pota altında Ferit’le ard arda sayılar bularak farkın erimesine izin vermezken Boğalar maçtan 16 sayı farkla 78-62 galip ayrılarak yenilmezlik serisi 19 maça çıkardı.

Maçın en skorel oyuncuları ise Artvin Belediye Basketbol Takımın da Can Yalman 19 sayı, Ferit Deniz 17,Kamer Mani 13 sayı atarken Bartın Belediyesi Basketbol takımın da ise Cihangir Delihasan 14,Gürhan Hacet ise 12 sayıyla maçı tamamladı.

Artvin Belediyesi Basketbol takımı B grubunda ki son maçını önümüzde ki hafta Kayseri’de Üniversiteler Gençlik takımıyla oynayacak. Takımımız böylelikle B grubunda ki tüm maçlarını tamamlayıp A grubundan çıkacak olan rakiplerimiz belli olacak.  (Tokat Erbaa veya İzmir Temsilcisi 9 Eylül Basketbol İhtisas Kulübü Basketbol takımı)

Artvin Boğaları 3 maç üzerinden oynanacak olan yarı finalin iki maçını kendi sahasında bir maçını da deplasmanda oynayacak.   Bu maçlarda iki galibiyet alan takım yarı finale çıkıp diğer Play-Off takımlarından gelecek rakipleriyle eşleşecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.