DOLAR 33,0926
EURO 36,1138
ALTIN 2.595,96
BIST 11.124,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Trabzonsypor’da imzalar atıldı

30.06.2012
A+
A-

Trabzonspor’un Gençlerbirliği’nden transfer ettiği Yasin Öztekin 4 yıllık, Soner Aydoğdu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine; yönetim kurulu adına Mali Sayman Temel Kazancıoğlu yer aldı. Kazancıoğlu, bu yıl yerli ağırlıklı bir transfer politikası izlediklerini belirterek, “Bu yıl yerli ağırlıklı bir transfer politikası doğrultusunda hareket ediyoruz. Teknik heyetimizin ve izleme komitemizin takip edip değerlendirdiği genç, yetenekli, aynı zamanda gelecek vaadeden, üstelik Süper Lig deneyimi olan bu iki arkadaşımızı transfer ettik. Yasin ve Soner bir çok süper lig kulübünün de transfer listesindeydi. Umarım hem iki taraf da birbirini tercih ettiği için yanılmamış olur. Onların bu aşamada uzun yıllar gerek Trabzonspor’a gerek Türk futboluna başarılı bir şekilde hizmet edeceğine inanıyoruz. Her ikisine de futbol hayatlarında başarılar diliyorum ve kutluyorum” dedi.
Kazancıoğlu, Burak Yılmaz’ın transferi konusuyla ise Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar’ın ilgilendiğini, kendilerine şu ana kadar Lazio ile iplerin koptuğu yönünde herhangi bir bilgi verilmediğini ifade etti.

YASİN ÖZTEKİN: “KENDİME GÜVENİYORUM”

Trabzonspor’da bu yıl 11 numaralı formayı giyecek olan Yasin, Trabzonspor gibi büyük bir camiada olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, “Burada olduğum için çok mutluyum. Trabzonspor çok büyük bir camia. Gerek taraftar gerek kulüp gerekse futbol açısından büyük bir camia. Kendime güveniyorum. Umarım her iki taraf için de hayırlı olur. Hem benim hem Trabzonspor için iyi bir sezon olacağını umuyorum” dedi.

SONER, “ŞENOL HOCAYLA ÇALIŞACAK OLMAK BENİ HEYECANLANDIRIYOR”

Bu sezon 14 numaralı forma ile mücadele edecek olan Soner ise transferinde emeğe geçen herkese teşekkür ederek, “ Büyük bir camia ve büyük hedefleri var. Trabzonspor forması giymek Şenol hocayla çalışmak beni çok heyecanlandırıyor. Trabzonspor formasıyla sahaya çıkıp taraftarlarımızla buluşacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum. Kendime güveniyorum, kalıcı olmak Avrupa kupalarında oynamak istiyorum. Şampiyonluk hasretinin dindirilmesine katkım olmasını diliyorum. Büyük zaferlere imza atmak istiyorum” diye konuştu.

SOL BAMBA CUMA’YA GİTTİ

Bu arada, Trabzonspor’un İngiltere’nin Leichester City takımından transfer ettiği Sol Bamba, bugün Trabzon’da Cuma namazı sonrasında büyük ilgi gördü. Yalıncak Mevkii’ndeki Teşvikiye Camii’nde Cuma namazı kılan bordo-mavili takımın Fildişi Sahilli oyuncusu, Cuma namazı çıkışında Trabzonspor taraftarlarınca adeta sevgi seline uğradı.

FORMALAR 3 TEMMUZ’DA TANITILACAK

Öte yandan Nike’ın yeni sezonda Trabzonspor için tasarladığı formaların tanıtımı 3 Temmuz’da yapılacak. Trabzon’daki Bordo – Mavi Cafe’de düzenlenecek organizasyonda futbolcular yeni sezon formalarıyla podyuma çıkacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.