DOLAR 33,0873
EURO 36,3015
ALTIN 2.620,39
BIST 11.134,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 31°C

Rotana ve DAP Yapı ilk iki oteliniTürkiye’de açtı

03.10.2015
A+
A-

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana, İstanbul’da iki otelle hizmet vermeye başladı.

Türkiye’nin en uzun sahil şeridi, İstanbul Anadolu yakasının kalbi Maltepe’de yer alan otellerin açılışı ile birlikte 319 odayı daha portföyüne ekleyen Rotana,dünyadaki toplam oda sayısını 13 bin 679’a yükseltti.
Rotana tarafından,Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul şirketlerinden DAP Yapı içinişletilecek yeni oteller, İstanbul’da aileler ve konuklar için uzun ve kısa dönem konaklama ve ayrıcalıklı şehir yaşamını sunmak için tasarlandı. Metroya yürüme mesafesinde yer alan oteller, Sabiha Gökçen Havalimanı, Bağdat Caddesi ile önemli iş veeğlence merkezlerine yakınkonumda bulunuyor.
DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ise konaklama sektörüne güçlü bir ortakla girmekten duydukları mutluluğu dile getirerek; “Türkiye’nin turist sayısındaki düzenli artış, Rotana gibi uluslararası tanınmış otel markalarının pazara girmesiiçin eşsiz fırsatlar yarattı ve bizi de otelcilik sektörüne yatırım yapmamız konusunda cesaretlendirdi” diye konuştu.
Otelin mimarisi hakkında da bilgi veren Yılmaz; “ Otellerimizin mimarisi benzersiz. Burgu Arjaan by Rotana’nın108 derece dönen mimarisi onu türünün tek örneği yapıyor. Konuklarımız sadece birinci sınıf hizmet almakla kalmayacak ayrıca İstanbul’un ilk eğimli otelinde kalmanın da ayrıcalığını yaşayacak” diye konuştu.
Rotana Türkiye’de genişlemeyi planlıyor
Rotana’nın, Türkiye’deki genişleme planları çerçevesinde Dragos’daki iki yeni oteli, “Dalga Residences”ı 2015 yılı sonçeyreğinde ve “Vazo Residences” ıise 2016’nın ilk çeyreğinde hizmete hazır hale gelmesi planlanıyor.
Rotana’nın portföyüne330 anahtar daha eklenmesi anlamına gelen yeni oteller, Rotana’nın Türkiye portföyünü 4 otele çıkartması demek oluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.