DOLAR 33,0992
EURO 36,2874
ALTIN 2.628,38
BIST 11.134,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 31°C

Bekleyiş sona erdi

Bekleyiş sona erdi
02.10.2015
A+
A-

adidas ile Houston Rockets’ın süperstarı James Harden arasında oyunu değiştiren bir işbirliği başlıyor. Harden’a ilk adidas ayakkabılarının ulaştırılmasıyla bekleyiş nihayet sona eriyor.

Bekleneni yapmanın kendisi için yeterli olmadığını belirten Harden şöyle diyor: “Birçok başarıya imza attım ama hep daha fazlasını istedim. Kendi doğrularıma sadık kalmak istiyorum, bu alışılagelmiş olanı kırmak, riskler almak ve insanların beklentilerinin dışına çıkmak anlamına gelse bile. En iyi olmak, çok çalışmaktan, odaklanmaktan ve her zaman oyunumu geliştirdiğimden emin olmaktan geçiyor. Houston’da geçirdiğim zamanın bunda büyük katkısı var. Şimdilik anın tadını çıkarmaya çalışıyorum, Hâlâ buraya nasıl geldiğimi ve ne kadar çok çalışmam gerektiğini hatırlamam gerekiyor.”
“adidas ile görüştükten sonra, insanların beklemediği bir şey oluşturabileceğimizi anladım. Fanlarıma daha yakın olmama, hikâyemi anlatmama ve inanılmaz ürünleri bir araya getirmeme yardım etmek istiyorlar. Bu sayede, başka hiç bir yerde yapılamayan bir şey yapma şansına sahip oldum. Sahada yaratıcı olduğumu düşünüyorum ve ligdeki başka herhangi bir oyuncudan farklı bir oyun tarzı oluşturuyorum. Dünyanın en iyi oyuncularından biri hâline gelme şansına sahip olduğumu düşünüyorum. adidas da bana bu hedefimde yardımcı olan bir ortak konumunda olacak. İşbirliğine başlamak için sabırsızlanıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.