DOLAR 33,0945
EURO 36,3130
ALTIN 2.619,44
BIST 11.134,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 35°C
Açık
İstanbul
35°C
Açık
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C

Doğa tutkunlarının yeni adresi kliksa.com

Doğa tutkunlarının yeni adresi kliksa.com
13.08.2015
A+
A-

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu kliksa.com, outdoor / kampçılık aktivitelerinde ihtiyaç duyulan tüm malzemeleri, uygun şartlarla doğa tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Macera tutkunları, doğada çok kullanışlı nefes alabilir polyesterden üretilen Evolite Elegant 3 kişilik çift tente kamp çadırına sahip olabiliyor. Çadırların yanı sıra, uyku tulumları, çok amaçlı çakılar ve farklı hacimde sırt çantalarına da kliksa.com’dan ulaşılabiliyor. 0º C’ye kadar koruyan, su geçirmez, 200gr/m2 silikon elyaf dolgu malzemeli Evolite Alaska uyku tulumları meraklılarını bekliyor. Ömür boyu garantili, çok fonksiyonlu, paslanmaz çelik Victorinox 3.3713 Huntsman çakılar ve 80 litre kapasiteli, ayarlanabilir cepli, havalandırmalı sırt bölümüne sahip Ferrino Transalp sırt çantaları da kliksa.com’un doğa tutkunlarına sunduğu malzemeler arasında başı çekiyor.
Kliksa.com’dan ayrıca, kamp mutfağı ürünleri, kamp alanının aydınlanması için kullanılan kamp fenerleri ve yürüyüş yaparken destek veren trekking batonları da uygun şartlarda satın alınabiliyor.
kliksa.com hakkında
Sabancı Holding’in iştiraki Kliksa İç ve Dış Ticaret A.Ş.’nin internet sitesi olarak 2012 yılında kurulan kliksa.com, sahip olduğu geniş ürün gamını cazip fiyatlarla ve Sabancı güvencesiyle tüketicilerine sunuyor. kliksa.com; televizyon, görüntü sistemleri, cep telefonu, bilgisayar, beyaz eşya, spor ve outdoor, anne, bebek ve oyuncak, oto aksesuarları, züccaciye ve ev düzeni, kozmetik, saat, gözlük ve aksesuar gibi kategorilerde 250 bini aşkın ürünü bünyesinde bulunduruyor. Ürünlerine her gün yenilerini ekleyen ve ürünlerini kullanıcılarına hızlı şekilde ulaşmasını hedefleyen kliksa.com, tüketicilerine her güne özel kampanyalar ve 9 aya varan taksit seçenekleri sunuyor. Daha detaylı bilgi için www.kliksa.com adresi ziyaret edilebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.