DOLAR 32,5611
EURO 34,7000
ALTIN 2.517,24
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

2019 TVF Pro Beach Tour Hopa Etabı başladı  

2019 TVF Pro Beach Tour Hopa Etabı başladı   
20.07.2019
A+
A-

Türkiye Voleybol Federasyonu Pro Beach Tour Hopa Etabı düzenlenen açılış seremonisi ardından başladı.

Haber: Hayati Akbaş

Hopa Belediye Başkan yardımcısı Osman Akkaya ve İslam Topaloğlu ile İl Genel Meclisi üyesi Hakan Makar ve voleybol severlerin izlediği ilk gün karşılaşmalarında da zevkli ve heyecanlı karşılaşmalar izlendi.

Belediye Başkan yardımcısı Osman Akkaya “Hopa’nın her zaman farklılığı işte bu tür organizasyonlarla Türkiye gündemine oturuyor. Bugün dile kolay 17’ncisi gerçekleştirilen sportif faaliyeti organize eden TVF Başkan ve yönetimini, TVF Plaj Voleybolu Federasyonu yetkililerini, Hopa’ya gelerek organizasyonda görev alan TVF yetkililerini, organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emek sarf eden Sayın İbrahim Dağıstanlı ve ekibini, organizasyonu maddi ve manevi her türlü desteği veren HOPAPORT’a teşekkür ediyorum. Bu arada gerek yurtdışından ve gerekse yurtiçinden gelen sporcu kardeşlerimize de başarılar diliyorum. 3 gün boyunca Hopa halkı arenada zevkli ve heyecanlı karşılaşmalar izleyecektir. Organizasyon Türk spor camiasına ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Hopa’da Pazar gününe kadar devam edecek olan turnuvaya ulusal ve uluslararası alanda birincilikleri ve şampiyonlukları olan onlarca voleybolcu katılıyor. Organizasyonun sunuculuğunu üstlenen Batuhan Karabacak mükemmel sunumu-esprileri-oyuncuları yakından tanıması da etkinliği izlemeye gelenlere zevkli anlar yaşatıyor.

TVF’da organizasyona 2 görevli gönderdi. MHK Başkanı Aziz Yener ve GözlemciİbrahimTarun. Turnuvada Bursa Bölgesi Uluslararası Plaj Voleybolu Hakemi Selin Güçlü, Mersin Bölgesi Uluslararası Plaj Voleybolu Hakem Adayı Cenk Kaçamaklı, Trabzon Bölgesinden Ulusal Plaj Voleybolu Hakemi Sema Kayıkçı, Trabzon Bölgesinden Ulusal Plaj Voleybolu Hakemi Ahmet Ali Uzun, Artvin Bölgesinden Sayı Hakemi Kaya Erdem ve Artvin Bölgesinden Sayı Hakemi Ufuk Şab turnuvanın hakem kadrosunu oluşturdu.

Hopa Organizasyon sorumlusu İbrahim Dağıstanlı, Plaj Voleybolu direktörü Özgür Değirmenci’de Turnuvanın hatasız geçmesi için ellerinden gelen gayreti göstermeleri takdir topluyor.

Hopa Beach Arena’da gerçekleşen organizasyonda günün sonuçları şöyle;

TVF ve Hopa Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen 2019 TVF Pro Beach Tour’un ilk etabına erkeklerde 9, kadınlarda ise 8 takım yer alıyor.

İlk gün Bayanlar karşılaşmasında Buğra E.-Ksenai K.  Lutter Szombathelyi S.A.2-1, Merve N. Bahanur G, Diasamidze A. TevdoradzeA . 2-0, Oçakci M-Guidetti K. Szabo D. Hafra D. 1-2, Ebru K.- Burcu.A. PalavandishviliE. Tsotsonova N.2-0 sonuçlandi.

Erkekler kategorisi ilk gün karşılaşma sonuçlari da şöyle sonuçlandı: Hakan G.-İbrhaim Ç.- Hopa Volybol kulübü 2-0, Nuri Ş. Caner Ç./Maxim K. Andrei S.2-0, Burak  B. Hamdi E/ChahuaD.Zakaioze A.2-0, Yusuf Ö. Mustafa S./  Hopa Voleybol Kulübü 2-0, ShalikarM.Alireza R./Maxim K. Andrei S.2-0 ve günün son karşılaşmasında Engin Ö. Hasan H.M/ Chachua D.,Zakaidze A.2-0 ile sonuçlandı..

2019 TVF Pro Beach Tour Hopa Etabı, 21 Temmuz 2019, Pazar günü oynanacak final karşılaşmaları ve ödül töreni ile sona erecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.