Boluspor İki Yeni Futbolcuyla Anlaşma Sağladı!

Trendyol 1. Lig ekibi Boluspor, Alagöz Holding Iğdır FK’dan Kosta Aleksic ve Dean Liço ile yeni sözleşmeler imzaladı. Kulüpte yapılan resmi açıklamada, Boluspor’un forvet oyuncusu Aleksic ile sezon sonuna kadar, orta saha oyuncusu Liço ile ise 2,5 yıl sözleşme imzaladığı ifade edildi.
Sırbistan uyruklu futbolcu Kosta Aleksic’in kariyerine OFK Belgrad takımında başladığı kaydedilirken, Vojvodina Novi Sad, Becej 1918, FK Cukaricki, Napredak, FK Indjija, FC Sevan, Iraklis ve Panserraikos gibi kulüplerde de forma giydiği belirtildi. Ayrıca, Aleksic’in Alagöz Holding Iğdır FK formasıyla 2024-2025 sezonunun ilk yarısında 18 maça çıktığı bildirildi.
Dean Liço’nun ise KF Skenderbeu takımında profesyonel futbola başladığı ve Ascoli ile FK Partizani takımlarında da oynadığı bilgisi verildi. Liço’nun bu sezon Alagöz Holding Iğdır FK forması altında 17 maçta görev aldığı ifade edildi.
Bolu temsilcisi ayrıca, orta saha oyuncusu Daniel Avramovski ile yollarını ayırdığını duyurdu. Bu gelişme, kulübün gelecekteki hedefleri doğrultusunda yaptığı kadro düzenlemelerinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.