G-TQCBD7NNX5
Dolar 40,2264
Euro 46,9990
Altın 4.330,53
BİST 10.225,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Çar 33°C
Per 34°C
Cum 30°C
Cts 31°C

Aziz Yıldırım’a 3 Ay Men Cezası!

Aziz Yıldırım’a 3 Ay Men Cezası!
04 Haziran 2016 15:44
A+
A-

 

Antalya’da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası finali sırasında protokol tribününde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Antalya Cumhuriyet Savcılığı Spor Savcısı Mustafa Şeran arasında tartışma yaşanmıştı.

 AZİZ FB................Şeran, Aziz Yıldırım’ı hakeme ve rakip taraftarlara hakaret ettiği gerekçesiyle uyarmıştı. Yıldırım da , tribünlerin kendisine küfür ettiğini ve buna neden sessiz kaldığını belirterek, Şeran ile bir süre tartışmıştı. Yıldırım hakkında bu tartışma sonrası da inceleme başlatılmıştı.

Ayrıca; 5 Şubat 2016’da Antalyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada “Şikenin kralını Galatasaray yapmıştır” diyen Yıldırım hakkında 7 Galatasaraylı taraftarın yaptığı şikayet üzerine inceleme başlatan Antalya Cumhuriyet Savcılığı Spor Savcısı Mustafa Şeran, kararını verdi. Şeran, Yıldırım hakkında, 6222 sayılı Sporda Şiddet Yasası’nın 22. maddesine dayanarak, 3 ay seyirden men cezası verdi. Karar yürürlüğe girdi. Savcı, ayrıca idari para cezası verilmesi için de idari yaptırım bürosuna müzekkere yolladı. Yıldırım, Süper Lig’in ilk iki haftasındaki maçların yanı sıra basketbol takımının Anadolu Efes ile oynayacağı final serisini de izleyemeyecek. Yıldırım’ın karara itiraz hakkı bulunuyor.

 

Site Yöneticisi
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.