G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2309
EURO 37,3228
ALTIN 2.951,18
BIST 8.841,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Ali Şahin Yılmaz: ‘Bayrak İçin Oynamak İstiyorum’

Ali Şahin Yılmaz: ‘Bayrak İçin Oynamak İstiyorum’
09.10.2024
A+
A-

U20 Milli Takımı, Portekiz ile Maç Hazırlıklarına Devam Ediyor

U20 Milli Takımı, yarın İstanbul’da Portekiz ile oynayacağı U20 Elit Lig maçı için hazırlıklarına öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Trabzonspor’da forma giyen 20 yaşındaki genç savunmacı Ali Şahin Yılmaz, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) önemli açıklamalarda bulundu.

Zorlu rakiplerle mücadele edeceklerini belirten Ali Şahin, "Zorlu rakiplerimiz var ama onlarla karşılaşmak seviyemizi görmek açısından çok iyi. Çünkü ne kadar çok maç oynarsak o kadar gelişim gösteririz. Milli maçlarda da farklı futbol kültürlerinden rakiplerle karşılaşıyorsunuz ve kendinizi değerlendirmeniz daha iyi oluyor. Tabii ki maçlar çok zorlu. Ama bu seviyede gösterdiğimiz iyi oyunlar bizi hedefe taşıyacaktır" ifadelerini kullandı.

‘BAŞARILI OLMAK İÇİN SAHADA OLACAĞIZ’

Portekiz ile oynanacak maça dair de düşüncelerini paylaşan genç stoper, "İlk maçımızı İngiltere ile oynadık. Zorlu bir mücadeleydi ve rakipte çok sayıda iyi oyuncu vardı. En önemlisi de liglerinde forma giyen oyuncular. Yine de iyi bir oyun ortaya koyduk. Öne geçtik ve maç sonucunda berabere bitti. Burada, oyuncuların takımlarında daha fazla süre bulmaları önemli. Şimdi Portekiz ile oynayacağız. Bu da zorlu geçecek ama biz iyi bir takımız ve kazanmak için sahada olacağız" şeklinde konuştu.

‘MİLLİ TAKIMDA OLMAK ÖZEL BİR DUYGU’

Milli takımda olmanın ve formayı giymenin çok özel bir şey olduğunu dile getiren Ali Şahin Yılmaz, "Birçok maça çıktım ama her zaman özel duygular yaşadım. Ümit Milli Takım ve A Milli Takım çok önemli yerler. Zaten A Milli Takım bir hedef. Bayrak için oynamak, kazanmak istiyorum ama hangi seviye olursa olsun milli takımla mücadele etmek özel bir duygu" değerlendirmesinde bulundu.

‘HAZIR OLMAK İŞİM’

Süper Lig’in 8’inci haftasında deplasmanda oynanan Hatayspor maçının son bölümünde süre alan genç oyuncu, "Trabzonspor’a 10 yaşımda girdim. Kaptanlık yaptım. Tabii ki hedef her zaman A takımda yer almak. Ben her zaman çalışmayı önemseyen biriyim. Benim işim hazır olmak. Hocamız görev verdiğinde formayı almak ve bırakmak istemiyorum. Trabzonspor gibi bir takımda rekabet çok fazla ama ben de kendime güveniyorum. En önemlisi de çok çalışıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.