G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2309
EURO 37,3228
ALTIN 2.951,18
BIST 8.841,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Van Bronckhorst: ‘Taraftarımızın Desteğine İhtiyacımız Var’

Van Bronckhorst: ‘Taraftarımızın Desteğine İhtiyacımız Var’
04.10.2024
A+
A-

Beşiktaş, Eintracht Frankfurt’a 3-1 Kaybetti: Teknik Direktör Van Bronckhorst Açıklamalarda Bulundu

UEFA Avrupa Ligi’nin 2. haftasında Beşiktaş, evinde Almanya’nın Eintracht Frankfurt takımına 3-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlıların teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında takımının oyununu övdü, ancak skora yansımadığını belirtti.

“Bu maçı analiz etmek zorundayız” diyen Hollandalı teknik adam, Tüpraş Stadı’ndaki karşılaşma sonrası şunları kaydetti: “İyi bir Beşiktaş izledik. Bu maça kadar belki de en iyi oyunumuzu oynadık. Onlardan daha çok fırsat yarattık. Skor istediğimiz gibi olmadı.”

Van Bronckhorst, önceki maçta Ajax’a karşı aldıkları ağır yenilgiden daha iyi bir performans sergilediklerini de belirtti. “Daha agresif ve tempolu oynadık. Bu şekilde devam etmeliyiz. Skor da almamız gerek. Avrupa’da devam etmek istiyoruz. Lig maçına hazırlanacağız. Milli aradan sonra Olimpik Lyon maçını düşüneceğiz” ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı taraftarlar tarafından bazı oyunculara yöneltilen tepki üzerine de açıklamalarda bulunan Van Bronckhorst, “En iyi performansı vermediğimizi düşünen varsa tekrar stada gelmesin. Kendi oyuncularımızı neden ıslıkladığımızı anlayamıyorum. Her şeyimizi vermediğimizde anlayabilirim. Taraftarımızın bize tam destek olması lazım. Kötü oynarsak beni ıslıklayabilirler. Sıkıntı yok. Ancak bugün mental olarak oyuncularımız için zor oldu. Geçen sezon zor geçti ama bu sezon iyi yoldayız. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Taraftarımıza da ihtiyacımız var. Bugün onlara iyi bir maç izlettik, skor istediğimiz gibi olmadı. Her şeyini vermiş bir takımı ıslıklamak güzel bir şey değil. Umuyorum böyle bir şeyi bir daha yaşamayız” şeklinde konuştu.

Van Bronckhorst, oyunculara olan desteklerini arttırmaları için taraftarlara çağrıda bulunarak, takımın başarıya ulaşmasında herkese ihtiyaç duyduklarını vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.