G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2309
EURO 37,3228
ALTIN 2.951,18
BIST 8.841,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Samsunspor Maçında Forma Değişimi ve Strateji

Samsunspor Maçında Forma Değişimi ve Strateji
01.10.2024
A+
A-

Futbol Dünyasında Önemli Gelişmeler

Son Samsunspor deplasmanında yedek kalan ve maça son 14 dakikada dahil olan Sloven futbolcunun, yaklaşan cumartesi günü formasına kavuşacağı öğrenildi. Teknik direktör Stanimir Stoilov’un, henüz beklediği verimi alamadığı Japon orta saha oyuncusu Kuyru Matsuki’yi bu mücadelede kadroda düşünmediği belirtiliyor.

Göztepe’deki kariyerinde dalgalı bir performans sergileyen Tijanic, bu sezon Süper Lig’de toplamda 6 maça çıktı. Bu maçlardan 3’ünde ilk 11’de yer alan 27 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe ve Bodrum FK karşılaşmalarında asist yapma başarısı gösterdi. Stoilov’un, cezalı Dennis’in yokluğunda defansif orta saha görevini, Samsunspor maçının başında sakatlık yaşadıktan sonra iyileşen Isaac Solet’e vereceği; ayrıca orta sahayı Doğan ve Tijanic ile oluşturacağı ifade ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.