DOLAR 33,0567
EURO 36,0551
ALTIN 2.620,77
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Tarihi buluşma

05.06.2015
A+
A-

Altınordu Başkanı Özkan, kulübün kurucusu ve isim babası Süleyman Fert Eczacıbaşı’nın torunu Bülent Eczacıbaşı ile İstanbul’da bir araya geldi.

Altınordu  Kulübü’nü kuran ve ismini veren ilk başkan Süleyman Ferit Eczacıbaşı’nın torunu, Eczacıbaşı Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ile kırmızı-lacivertli armanın yediemini Seyit Mehmet Özkan, İstanbul’daki tarihi buluşmada bir araya geldiler.

91 yıl önce kulübün temellerini atan Eczacıbaşı Ailesi’ne şükranlarını sunan Özkan, Bülent Eczacıbaşı’na üzerinde isminin yazılı olduğu tarihi forma hediye ederken, yakasına da bir Altınordu rozeti taktı. Özkan, ayrıca ailenin yaşayan tüm bireyleri için hazırlanan özel formaları da Eczacıbaşı’na takdim edip, Altınordulu çocukların Sait Altınordu Yerleşkesi’ndeki Süleyman Ferit Eczacıbaşı görseli önünde çekilmiş fotoğraflarının bulunduğu bir de çerçeve verdi. Buluşmaya Altınordu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhunbilge, Sosyal Faaliyetler Yöneticisi Elif Can ve kulübe yakınlığıyla bilinen İstanbullu işadamı Ömer Uzun da eşlik ettiler.

Kulübün kuruluş ve isim hikayesini anlatan Özkan’ın sözleri karşısında etkilenen, Eczacıbaşı Topluluğu’nun misyon ve vizyonunun Altınordu Kulübü’nün değerleriyle örtüştüğünü vurgulayan Bülent Eczacıbaşı, “Dedemin Altınordu Kulübü ile bağları olduğunu biliyordum. Ancak bu detayları duymak beni  çok mutlu etti. 100 yıla yaklaşan bir kulübün harcında ailemiz olarak payımızın olması güzel bir duygu. Bugünden itibaren Altınordu Kulübü’nü çok daha yakından takip edeceğim. Ortaya koyulan vizyon ve misyon, bizlerin değerleriyle ve insana saygı üzerine kurulu yönetim anlayışımızla paralellik gösteriyor. Sizleri tanımaktan, bugüne kadar yapılanları duymaktan zevk aldım. Tüm bunları yakın çevremle de paylaşacağım” dedi.

Eczacıbaşı Topluluğu’nun Türkiye’nin en değerli kurumlarından biri olduğunu söyleyen Seyit Mehmet Özkan ise Bülent Eczacıbaşı’na nazik yaklaşımı için teşekkür ederek, “Bir kulübü kurmak, ona ilk harcı koymak, isim babası olmak her dönemde saygı duyulması gereken büyük bir vizyonun sonucudur. Bugün Altınordu, Süleyman Ferit Bey’in bundan 91 yıl önce attığı temeller üzerinde yükseliyor.  Kendisine gerçekten çok şey borçluyuz. Süleyman Ferit Bey’in ismini, onun (İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu) sloganımız ile özdeşleşen yaşam değerlerini kendimize örnek alarak sonsuza kadar yaşatacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.

2-1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.